1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Marmara ve Kıyı Ege’de kuvvetli yağış
Marmara ve Kıyı Ege’de kuvvetli yağış

Marmara ve Kıyı Ege’de kuvvetli yağış

İstanbul'da bu gece başlayacak kuvvetli yağışlar Cuma gün boyu devam edecek. Yağışlar akşam saatlerinden sonra kentin yüksek kesimlerinde kar şeklinde devam edecek..

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün akşam saatlerinden sonra Trakya ve Kıyı Ege’de başlayacak yağmur ve sağanak şeklindeki yağışların Cuma günü Marmara bölge geneli ile Kıyı Ege’de kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/metrekare) olmasının beklendiğini açıkladı.

İstanbul il genelinde bu gece saatlerinde başlayacak olan yağışın Cuma gün boyunca kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak şeklinde devam edeceği, akşam saatlerinden sonra yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde devam edeceği tahmin edildiği belirtildi.

Yağmur ve sağanak şeklinde başlayacak olan yağışların Cuma günü hava sıcaklığının hissedilir derecede düşüşüyle birlikte önce Trakya’da ve Marmara’ nın batısında, akşam ve gece saatlerinde ise Marmara bölgesinin güney ve doğusu ile kuzey ve İç Ege’de karla karışık yağmur ve kar şekline dönmesi, rüzgarın da kuzeydoğu yönlerden (poyraz) kuvvetli (40-70 Km/S) olarak esmesinin beklendiği belirtildi.

İstanbul il genelinde bu gece saatlerinde başlayacak olan yağışın Cuma gün boyunca kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak şeklinde devam edeceği, akşam saatlerinden sonra yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde devam edeceği tahmin edildiği belirtildi. Yağışların; Cumartesi Sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.