1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Marmaris'te Sağanak Yağmur Sel Ve Heyelan Getirdi
Marmariste Sağanak Yağmur Sel Ve Heyelan Getirdi

Marmaris'te Sağanak Yağmur Sel Ve Heyelan Getirdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, şiddetli sağanak yağmur günlük hayatı olumsuz etkiledi.

A+A-

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, şiddetli sağanak yağmur günlük hayatı olumsuz etkiledi. Sanayi sitesi ve çarşı içinde birçok dükkânı su bastı. Muğla–Marmaris yolunda meydana gelen heyelanda ise bir araba zarar gördü. Can kaybı yaşanmayan olayda yol, kısa bir süre trafiğe kapandı.

Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre dün saat 11.3'da başlayan sağanak yağmur, 02.30–05.00 arasında şiddetini iyice arttırdı. Bu sürede metrekareye 142 kg. yağış düştü. Yağışın etkisiyle dereler taştı, Karadere mevkisinde meydana gelen heyelandan dolayı Marmaris–Muğla yolu kısa bir süre trafiğe kapandı. Bir sürücü de kayaların üzerine düşmesi sonucu mahsur kaldı. Araba çekici yardımıyla kaldırılırken iş makinelerinin yoğun çalışmalarının ardından yol trafiğe açıldı. Bu mevkide göçük tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Marmaris çarşısını ve sanayi sitesini ise sel bastı. Birçok dükkan su içinde kaldı. En büyük zararı, yedek parça satan dükkanlar gördü. Zararının çok büyük olduğunu belirten dükkan sahibi Mehmet Bacakoğlu, derenin ıslah edilmemesi sonucunda bu felaketin geldiğini söyledi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.