1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Masa Tenisi Takımları Başarılarını Başkan Zenbilci İle Paylaştı
Masa Tenisi Takımları Başarılarını Başkan Zenbilci İle Paylaştı

Masa Tenisi Takımları Başarılarını Başkan Zenbilci İle Paylaştı

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, geçtiğimiz sezon kendi kategorilerinde dereceye giren masa tenisi sporcularını kabul etti.

A+A-

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, geçtiğimiz sezon kendi kategorilerinde dereceye giren masa tenisi sporcularını kabul etti.

Başarılı sporcuları kutlayan Başkan Ahmet Zenbilci, genç sporcuların başarı ile Adana’yı her yerde temsil etmelerinin gurur verici olduğunu belirtti. Sporculardan ileriki yıllarda daha çok çalışarak uluslararası alanda başarı beklediklerini kaydeden Başkan Zenbilci, “Sizler mevcut imkanlar ile bu genç yaşta önemli başarılara imza atıyorsunuz. Bu başarınızı uluslararası müsabakalarda alacağınız derecelerle taçlandırmalısınız. Bu sorumluluk duygusu ile daha çok çalışacağınıza inanıyorum.” diye konuştu.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Adil Yiğenler de bu yıl Adanalı masa tenisi sporcularının önemli başarılara imza attıklarını ifade etti. Sporcuların önümüzdeki dönemde uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil edeceklerini dile getiren Yiğenler, “İpek Karahan A milli takım düzeyinde dünya, Avrupa ve Akdeniz oyunlarında; Gökçenur Güngör A milli takım düzeyinde dünya ve Avrupa şampiyonalarında, Talha Yiğenler yıldız milli takım düzeyinde Avrupa şampiyonasında, Batuhan Şahin yıldız milli takım düzeyinde Avrupa şampiyonasında ve Oğuz Öner yıldız milli takım düzeyinde Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Başkanımız Ahmet Zenbilci’den maddi ve manevi destek gördük. Bu nedenle başarılarımızı başkanımızla paylaşmak istedik. Kendisine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.