1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Masiad Başkanı Turgay Akar Oldu
Masiad Başkanı Turgay Akar Oldu

Masiad Başkanı Turgay Akar Oldu

Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği'nde (MASİAD) Ahmet Boztaş'tan boşalan başkanlık koltuğuna Turgay Akar getirildi.

A+A-

Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği'nde (MASİAD) Ahmet Boztaş'tan boşalan başkanlık koltuğuna Turgay Akar getirildi.

MASİAD'dan yapılan açıklamada, Ahmet Boztaş'ın 8 Haziran'da yapılan Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı seçilmesiyle Dernekler Kanunu'nun 23. maddesi yönetmelik hükümleri gereğince yapılan seçimde Turgay Akar'ın başkanlık görevine getirildiği bildirildi.

MASİAD eski Başkanı Ahmet Boztaş, görev yaptığı süre içinde birlikte çalıştığı arkadaşlarına teşekkür etti. Boztaş, "MASİAD, Manavgat'ta sivil toplum yapılanmasında bir milat olmuştur.Bu güne kadar Manavgatımızın gelişmesi adına gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler toplumda karşılık görmüş ve bugünkü sonuca ulaşmamızın mihenk taşı olmuştur. Bundan sonra da MATSO ve MASİAD el birliği ile Manavgat’ın güzel yarınları adına ciddi projelere imza atacaktır." dedi.

Yeni başkan Turgay Akar da MASİAD'da görevde kaldığı süre içinde yaptığı kalıcı çalışmaları nedeniyle Boztaş'a teşekkür etti.

Öte yandan MASİAD Yönetim Kurulu'nda başkan yardımcılıklarına Süleyman Öz ve İbrahim Ünal, genel sekreterliğe Hüseyin Cengiz, muhasip üyeliğe Sabri Kaya seçildi. Toplantıda ayrıca Ahmet Boztaş'tan boşalan yönetim kurulu üyeliğine yedek üyelerden Ahmet Günal getirildi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.