1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Melikşah Üniversitesi’nde, Rektör Mahmut Mat Göreve Başladı
Melikşah Üniversitesi’nde, Rektör Mahmut Mat Göreve Başladı

Melikşah Üniversitesi’nde, Rektör Mahmut Mat Göreve Başladı

Melikşah Üniversitesi’nde, rektörlük görevine atanan Prof. Dr. Mahmut Mat ile tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

A+A-

Melikşah Üniversitesi’nde, rektörlük görevine atanan Prof. Dr. Mahmut Mat ile tanışma toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Üniversite Mütevelli Heyet Başkanı Memduh Boydak ile Mütevelli heyet üyeleri, akademisyenler, idari kadro ve üniversite personeli katıldı.

Üniversitenin İİBF – Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen tanışma toplantısının açılış konuşmasını üniversite Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Boydak yaptı. Boydak, konuşmasında, Prof. Dr. Mahmut Mat’ın özgeçmişinin başarılarla dolu olduğuna vurgu yaparak, bu bireysel başarılarını Melikşah Üniversitesi’nin kurumsal başarılarına dönüştüreceğine gönülden inandığını söyledi.

Prof. Dr. Mahmut Mat, konuşmasında üniversiteye yenil gelmiş sayılmadığını zaten kurulduğu ilk günden itibaren Melikşah Üniversitesini takip ettiğini belirtti. Üniversitenin gelişim sürecini misyon ve vizyonunu iyi bildiğini ve bir çok akademisyenle önceden tanıştığını söyledi. Prof. Dr. Mat, konuşmasının devamında şunları söyledi: "Görevde bulunacağım zaman zarfında elimden gelenin daha iyisini yapmaya çalışarak üniversitemizi bulunduğu yerden hem akademik hem de eğitim bakımından üst seviyelere getirmeye çalışacağıma sizi temin ederim."

Konferans salonunda yapılan tanışma toplantısından sonra kokteyl salonuna geçen Prof. Dr. Mat burada akademisyen ve üniversite personeliyle sohbet ederek tebrikleri kabul etti.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.