1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Melikşahlı Öğrenciler Gürcistan'da Seminere Katıldı
Melikşahlı Öğrenciler Gürcistanda Seminere Katıldı

Melikşahlı Öğrenciler Gürcistan'da Seminere Katıldı

Melikşah Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü öğrencileri, 'Karadeniz Bölgesi: Sorunlar ve Perspektifler' konulu 2.

A+A-

Melikşah Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü öğrencileri, 'Karadeniz Bölgesi: Sorunlar ve Perspektifler' konulu 2. Uluslararası Öğrenci Konferansı’nda sunum yaptı.

Üniversite öğrencileri Ali Ramazan Tezcan, Mustafa Cahit Memiş, Gökay Özkan, Gürcistan’da International Black Sea Üniversitesi ve Ivane Javakhishvili Tbilisi State Üniversitesi tarafından düzenlenen ve Melikşah Üniversitesi tarafından desteklenen 'Karadeniz Bölgesi: Sorunlar ve Perspektifler' konulu 2. Uluslararası Öğrenci Konferansı’nda katıldı. Danışmanlığını Melikşah Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Kalyoncu’nun yaptığı çalışmalarda, Ali Ramazan Tezcan, 'Türkiye’nin uluslararası Ticaretindeki değişiklikler ve gelişmeler' konulu makalesini sundu. Mustafa Cahit Memiş ve Gökay Özkan ise 'İki Karadeniz ülkesi Perspektifi: Türkiye ve Gürcistan' konulu makalelerinin sunumunu gerçekleştirdi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.