1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Menderes Koleji, Öğrencileri İçin İngilizce Yaz Kampı Düzenliyor
Menderes Koleji, Öğrencileri İçin İngilizce Yaz Kampı Düzenliyor

Menderes Koleji, Öğrencileri İçin İngilizce Yaz Kampı Düzenliyor

Artvin Menderes Koleji, öğrencileri için İngilizce yaz kampı düzenliyor. ABD’den gelen ve hiç Türkçe bilmeyen 3 İngilizce öğretmeni tarafından verilen derslerde, öğrenciler hem İngilizcelerini geliştirecek hem de pratik yapma imkanı bulacak.

A+A-

Artvin Menderes Koleji, öğrencileri için İngilizce yaz kampı düzenliyor. ABD’den gelen ve hiç Türkçe bilmeyen 3 İngilizce öğretmeni tarafından verilen derslerde, öğrenciler hem İngilizcelerini geliştirecek hem de pratik yapma imkanı bulacak. Kamp süresince öğrenciler için İngilizce pratik, sunum hazırlama, eğitsel oyunlar ve günlük ihtiyaçları karşılama adına drama etkinlikleri yapılacak. Kamp boyunca her akşam bir velinin evine ziyaret yapacak olan yabancı öğretmenler, çocuklarla kendi evlerinde de pratik yapma imkânı bulacak. Ders ortamından çok öğrencilerin eğlendiği İngilizce yaz kampında öğrenciler, yabancı öğretmenleri ile hafta sonraları da piknikler yapacak.

İngilizce yaz kampının temmuz ayının 7’sine kadar devam edeceğini söyleyen Menderes Koleji Müdürü Harun Var, "ABD’li 3 İngilizce öğretmeni ile anlaşıp öğrencilerimizle İngilizce pratik yapmaları için Artvin’ e getirdik. Bu öğretmenlerimiz Türkçe bilmiyorlar. Üç hafta boyunca sabahtan akşama kadar öğrencilerimizle İngilizce konuşacaklar. Bir yıldır iyi bir altyapı ile İngilizce eğitimi alan öğrencilerimiz İngilizce dilini kullanabilme güvenini ve yeteneğini kazanacaklar. Önümüzdeki yıl 4 ve 5. sınıflarımız haftada 15 saat İngilizce eğitimi alacaklar. Bu öğrencilerimizin gelecek yıl İngilizceyi daha iyi öğrenmeleri noktasında, organize ettiğimiz kamp iyi bir motivasyon sağlayacak." dedi.

ABD’li misafir öğretmenlerine Artvin’i tanıtma imkanı da bulmuş olduklarını anlatan Var, "Yabancı öğretmenlerimize kaldıkları zaman dilimi içinde Artvin’ in birçok yerini gösterme imkânımız olacak. Her akşam bir velimizin evine ziyarette bulunarak, Artvin’in yöresel yemeklerini de tatma imkânı bulacaklar." ifadelerini kullandı. CİHAN

Menderes Koleji, öğrencileri için İngilizce yaz kampı düzenliyor

Menderes Koleji, öğrencileri için İngilizce yaz kampı düzenliyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.