1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Menderes Türel: Bunlar Milletin Tokadını Sandıkta Yine Yiyecektir
Menderes Türel: Bunlar Milletin Tokadını Sandıkta Yine Yiyecektir

Menderes Türel: Bunlar Milletin Tokadını Sandıkta Yine Yiyecektir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, "Biz demokratikleşmeyi ve ekonomik kalkınmayı Ergenekon’a, Balyoz’a, e-bildiriye, çetelere ve mafyaya rağmen yaptık.

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, "Biz demokratikleşmeyi ve ekonomik kalkınmayı Ergenekon’a, Balyoz’a, e-bildiriye, çetelere ve mafyaya rağmen yaptık. Bunlar milletin tokadını sandıkta yine yiyecektir.” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel ile AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın beraberinde 29 milletvekili ile çözüm süreci kapsamında ziyaretlerde bulunmak üzere Muş'a geldi.

Ankara’dan tarifeli uçakla Muş’a gelen AK Parti heyetini havaalanında Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, partililer ve vatandaşlar karşıladı. Burada gazetecilere gezi ile ilgili açıklama yapan AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Grup Başkan vekili Ahmet Aydın, ziyaretin sadece Muş ile sınırlı olmadığını belirterek, Ağrı, Erzurum, Bayburt, Gümüşhane ve Trabzon’a da gideceklerini kaydetti.

Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, çözüm süreci ve Gezi Parkı olaylarına değinerek “Son 6 aydır herhangi bir terörist eylemle şehit haberinin gelmemesi bu yolda doğru adım attığımızın göstergesidir. Ama bildiğiniz gibi Türkiye’yi karıştırmak isteyen çevreler her zaman olmuştur. Özellikle son zamanlarda Gezi Parkı olayları Türkiye’nin gündemini oluşturmuştur. Gündemde Gezi Parkı olduğu için bizim çözüm sürecine yönelik kararlılığımızın en ufak bir akamete uğramaması yönündeki adımlarımızda belki medyanın gözünden kaçtı için ısrarlı çalışmalarımız devam etmektedir." dedi.

Menderes Türel, "Medyamız Gezi Parkı'ndaki ağaçların, duran adamların peşinden koştuğu gibi Muş’taki, Ağrı’daki ekonomik kalkınmayı, birlik beraberliği takip etseydi buralardaki kardeşlik havasını teneffüs etseydi bizde gönülden arzu ederdik. Biz sesiz yığınların sesi olan milletin kurduğu bir partiyiz. 2001 yılında Afyokarahisar'dan sayın başbakanımız yola çıkarken bölgesel, dinsel ve etnik milliyetçiliği kesinlikle reddederek yola çıkmıştı. Bugün demokratikleşme yönünde atılmış adımlarla çözüm süreciyle 30 seneye yakın ülkemizin çok çektiği, anaların ağladığı terör belasından kurtulmak üzereyken Türkiye’de yeni bir postmodern darbe girişiminde bulunulmak suretiyle bir halk ayaklanması ile Türkiye’nin gelmiş olduğu başarılı noktaya gölge düşürülmek istendi. Bunu yurt dışından bir organizasyonla yurt içindeki işbirlikçileriyle yapıldığı herkesin malumu çok ciddi bir dezenformasyon bir bilgi kirliliği yaratılarak halk galeyana getirilmek istendi. Ama doğuda sağlamış olduğumuz bu kardeşlik havasının Türkiye’ye hakim olduğunu biliyoruz. Bu konuda ülkenin ileriye gitmesini engellemek isteyen kişilere hiçbir zaman aman vermeyeceğizb” şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı'nın Almanya Başbakanı'ndan Gezi Parkı'na yönelik yardım istemesi sorusunu cevap veren Türel, “Kendi dinamikleriyle kalkınmasını ve de halkımıza güvenilmesini ortaya koyan ve buna inanmış bir siyasi partiyiz yurt dışından medet uman siyasilerimiz varsa bunu da halkımıza bırakıyoruz. Türk milletini bize göstermiş olduğu destekle 10 senede ekonomik olarak mucizevi başarılara imza attık, sosyal barışın sağlanması konusunda çok önemli noktalara geldik. Ama bugün hala dış güçler marifetiyle Türkiye de siyasi iktidarı ele geçirmeye çalışanlar demek ki geçmişten ders almamıştır. Bunlar milletin tokadını sandıkta yine yiyecektir. Bizim milletimiz feraset sahibidir ve kendisine güvenenleri her zaman demokratik olarak ödüllendirmiştir biz milletimize layık olmanın gayreti içersindeyiz birileri de dışarıdaki başbakanlara liderlere layık olmanın gayreti içersinde olabilir biz bunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.” diye konuştu.

Türel ve Aydın, konuşmaların ardından beraberindekilerle birlikte Muş Valisi Vedat Büyükersoy'u ziyaret etti. CİHAN

Menderes Türel: Bunlar milletin tokadını sandıkta yine yiyecektir

Menderes Türel: Bunlar milletin tokadını sandıkta yine yiyecektir

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.