1. HABERLER

  2. TV - SİNEMA

  3. Merak edilen yarışmanın final tarihi ertelendi
Merak edilen yarışmanın final tarihi ertelendi

Merak edilen yarışmanın final tarihi ertelendi

Bu sezon ekrana damgasını vuran Survivor yarışması, çok önceden belirlenen bir takvimle bu akşam canlı yayında Kıbrıs'ta şampiyonunu bulacaktı. Ancak Serkay-Atakan finali, dün akşam İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle yarın akşama ertelendi.

A+A-

'Survivor 2016'nın dün akşam yayınlanan yarı final bölümü, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nden yaşanan hain terör saldırısı nedeniyle erken kesilmişti.

Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, canlı yayında, "Yarışmacı arkadaşların haberi yok ama konuklarımızın haberi olmuştur. Aldığım bilgiyle kahrolduk. İstanbul'dan üzücü bir haber geldi. İstanbul'da bir patlama meydana gelmiş, bizde Reklam arasında öğrendik. Buradan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Bu durumda oylama akşamını uzatmamıza gerek yok. Hemen sonucu açıklayıp programı sonlandırıyoruz" açıklamasında bulunmuştu..

ACUN ILICALI KARARINI VERDİ!

Peki tarihi çok önceden belirlenen yarışmanın finali bu akşam yayında olacak mı? Milliyet.com.tr'nin ulaştığı bilgiye göre;

Survivor finali yine canlı yayınla bu akşam yerine yarın akşam (30 Haziran Perşambe) aynı saatte yayınlanacak.

Gönüllüler takımından Serkay Tütüncü ile ünlüler takımından Atakan Arslan, 'Survivor 2016'nın finalinde SMS oylamasına çıkacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.