1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Merhum Eğitimci Erfidan Dualarla Anıldı
Merhum Eğitimci Erfidan Dualarla Anıldı

Merhum Eğitimci Erfidan Dualarla Anıldı

Eğirdir Turizm Otelcilik Meslek Lisesi müdürüyken yakalandığı rahatsızlığı nedeniyle vefat eden Ömer Erfidan ölümünün birinci yılında anıldı. Eğirdir...

A+A-

Eğirdir Turizm Otelcilik Meslek Lisesi müdürüyken yakalandığı rahatsızlığı nedeniyle vefat eden Ömer Erfidan ölümünün birinci yılında anıldı.

Eğirdir Eğitim Gönüllüleri Derneği, geçen yıl hayatını kaybeden Ömer Erfidan’ı ölümünün birinci yıl dönümünde çeşitli etkinliklerle anıyor. Öğretmen arkadaşları Erfidan adına mevlit-i şerif okuttu, yemek verdi. Eğirdir Belediyesi Liman Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programa Kaymakam Yalçın Yılmaz, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ve çok sayıda vatandaş katıldı. Altınbaşak Mezunları Derneği Başkanı Süleyman Keskin, programda davetlilere ölüm ve ötesi hayatla ilgili konuşma yaptı.

Eğirdir Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Ali İhsan Kabasakal, yaşanılan sürenin değil, doğum ile ölüm arasındaki zaman diliminde Allah için yapılanların önemli olduğunu söyledi. Kabasakal, “İşte merhum Ömer ağabeyimiz geldi ve şu kısa dünya hayatından gitti ama geride vefa, kardeşlik ve samimiyet bıraktı. Bizler de eğitim gönüllüleri olarak Ömer ağabeyimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ancak şu an vardığı yerin bilincinde olarak mutluluk duymaktayız.” dedi.

Meslek hayatı boyunca Eğirdir’deki çeşitli okullarda öğretmenlik ve idarecilik yapan Ömer Erfidan, geçen yıl yakalandığı rahatsızlık sonucu vefat etmişti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.