1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Mersin İdman Yurdu Gosso’yu Renklerine Bağladı
Mersin İdman Yurdu Gosso’yu Renklerine Bağladı

Mersin İdman Yurdu Gosso’yu Renklerine Bağladı

Spor Toto Süper Lig’inde mücadele eden Mersin İdman Yurdu, Fildişi Sahilli futbolcu Jean Jacques Gosso'yu renklerine bağladı.

A+A-

Spor Toto Süper Lig’inde mücadele eden Mersin İdman Yurdu, Fildişi Sahilli futbolcu Jean Jacques Gosso'yu renklerine bağladı.

Gosso’nun Mersin İdmanyurdu’na gelmesi nedeniyle HiltonSA Oteli'nde imza töreni düzenlendi. Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı burada yaptığı konuşmada hızla sürdürdükleri transfer çalışmalarında son olarak Gosso'yu renklerine bağladıkları söyledi. Gosso’nun kendileri için çok değerli ve önemli olduğunu ifade eden Kahramanlı “İşini iyi yapan, değerli bir futbolcuyu, renklerimize katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu transferi yaparken birçok kulüp devreye girdi. Ama Gosso 'Mersin'e gitmek istiyorum' diyerek son noktayı koydu. Mersin idman Yurdu'nu istediği için Gosso'ya teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Gosso'yla birlikte transfer çalışmalarının yüzde 99'unu tamamladıklarını anlatan Kahramanlı, şöyle devam etti:
"İkinci, devre için iyi bir kadro ve iyi bir takım kurduk. Gosso dahil bugüne kadar yaptığımız transferlerin tamamını hocamızla görüşerek yaptık. Birçok takım transfer yapamazken, biz transferlerimizi bitirdik. Kaliteli ve güzel transferler yaptık. Herkes bunun farkında. Birinci devre şanssızlıklar oldu, ama ikinci devre daha iyi olacak. Mersin İdman Yurdu'na bulunduğu nokta yakışmıyor. Bundan sonra bu transferlerle birlikte daha iyi bir takım haline geleceğiz. Bu sezon Mersin İdman Yurdu'nun yılı olacak."

Mersin İdman Yurdu'nun kendisi için çok önemli bir deneyim olacağını anlatan Jean Jacques Gosso ise şunları söyledi: “Mersin İdman Yurdu şuan puan tablosunda hak ettiği yerde değil. İkinci yarı, takımım ve benim için önemli bir sınav olacak. Ben kendi adıma üzerime düşeni yapacağım. Takım olarak iyi oyunculardan oluşan bir grup var. Çalışarak bu durumun içerisinden kurtulacağımıza inanıyorum. İşim neyse elimden gelenin en iyisini yapacağımın sözünü veriyorum. Hocamın ve arkadaşlarımın desteğiyle takıma da kısa sürede uyum sağlayacağıma inanıyorum."

Gosso konuşmaların ardından kendisini sezon sonuna kadar Mersin İdmanyurdu’na bağlayan sözleşmeyi imzaladı. CİHAN

Mersin İdman Yurdu Gosso’yu renklerine bağladı

Mersin İdman Yurdu Gosso’yu renklerine bağladı

Mersin İdman Yurdu Gosso’yu renklerine bağladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.