1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mersin'de Meslek Lisesi Öğrencileri 4 Afrikalıya Işık Oldu
Mersinde Meslek Lisesi Öğrencileri 4 Afrikalıya Işık Oldu

Mersin'de Meslek Lisesi Öğrencileri 4 Afrikalıya Işık Oldu

Mersin Nihal Erdem Ticaret Meslek Lisesi'nden bir grup öğrenci, Afrika'nın kararan dünyasını aydınlatmak için aralarında topladıkları parayı Kimse Yok Mu Derneği'ne teslim etti.

A+A-

Mersin Nihal Erdem Ticaret Meslek Lisesi'nden bir grup öğrenci, Afrika'nın kararan dünyasını aydınlatmak için aralarında topladıkları parayı Kimse Yok Mu Derneği'ne teslim etti. Öğrencilerin topladıkları para ile Afrika'da katarakt hastası 4 kişinin gözü açılacak.

    Yardım kampanyasını yürüten Nihal Erdem Ticaret Meslek Lisesi Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Barış Tekin, Selam filmine giden öğrencilerinin talebi üzerine Afrika'daki katarakt hastaları için yardım kampanyası düzenlediklerini söyledi.

    Öğrencilerinin harçlıklarından fedakarlık yaparak yardım kampanyasına destek olduklarını ifade eden Tekin, "Önümüzdeki eğitim öğretim döneminde de yardım kampanyasını devam ettirmeyi düşünüyoruz. Öğrencilerimizin Afrikalı kardeşlerimiz için kendi harçlıklarını vererek insanlık örneği sergilediler ve vermenin mutluluğunu yaşadılar." diye konuştu.

    Afrika'daki katarakt yüzünden dünyası kararan insanların dünyalarının aydınlanması için kendi aralarında yardım kampanyası düzenlediklerini ifade eden 9. sınıf öğrencileri ise "Yardım kampanyası okulların kapanmasına az bir zaman kala başladık. Ancak 4 kişinin gözünün açılabileceği rakama ulaştık. Ancak önümüzdeki eğitim öğretim yılında yardım kampanyasına devam edeceğiz." şeklindeki konuştu.

    Öğrenciler aralarında topladıkları 720 TL'yi Kimse Yok Mu yetkililerine makbuz karşılığında teslim etti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.