1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Merzifon Ahi Koleji Salonları Salladı.
Merzifon Ahi Koleji Salonları Salladı.

Merzifon Ahi Koleji Salonları Salladı.

Amasya Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenledikleri futsal müsabakalarında dereceye giren takımlar belli oldu.

A+A-

Amasya Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenledikleri futsal müsabakalarında dereceye giren takımlar belli oldu. Ümit Eğitim Kurumları Özel Ahi Koleji bu yıl kurduğu yıldızlar futsal takımı Merzifon birincisi Amasya 4.'sü olarak sporda da kalitesini gösterdi.

Özel Ahi Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Güzeldal, “Hedefimiz Merzifon birincisi olarak Amasya’da yarışmaktı. Bunu başardığımız için mutluyuz. Turnuvada elimizden gelenin en iyisini yaptığımıza inanıyoruz. Ayrıca turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Okul Müdürü Arslan Cömert ise yaptığı açıklamada, “Öncelikle öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Okulumuz adına güzel bir başarıya imza attılar. İnşaallah sporun her dalında adımızı duyurmaya ve ilçemizi temsil etmeye her zaman talibiz. Bunun için de elimizden gelen gayreti öğrencilerimiz ve eğitim kadromuzla birlikte yapmaya gayret sarfedeceğiz.’’ dedi.

Amasya dördüncüsü olan Futsal takımı öğrencileri seneye daha iddialı olarak katılacaklarını belirterek rakip takımlara başarılar dilediler.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.