1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Merzifonlular Kendi Fakültesini Yapıyor
Merzifonlular Kendi Fakültesini Yapıyor

Merzifonlular Kendi Fakültesini Yapıyor

Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, Merzifon’a fakültenin gelmesi noktasında tüm Merzifonluların tek yürek olduğunu belirterek, “Merzifonlular fakültesini yapıyor.

A+A-

Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, Merzifon’a fakültenin gelmesi noktasında tüm Merzifonluların tek yürek olduğunu belirterek, “Merzifonlular fakültesini yapıyor.” dedi.

Merzifon Meslek Yüksek Okulu'nu Geliştirme, Fakülte Kurma ve Yaşatma Derneği kurulması için düzenlenen toplantıda, Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, fakültenin Merzifon’un yıllardır özlemle beklediği bir okul olduğunu söyledi.

Başkan Aydınlı, “Merzifon için son derece önemli bir konu için burada toplanmış bulunmaktayız. Fakülte konusu ilçemizin yıllardır özlem duyduğu, özellikle hem şehrimizin gelişmesi hem de esnafımız açısından her noktada önemli. Merzifonlular, fakültesini yapıyor. Merzifonlular fakültesini sahipleniyor.” diye konuştu.

Birlikte fakülte yapmanın ayrı bir haz olduğunu belirten Başkan Aydınlı, “İnşallah hep birlikte fakültenin temelini de atacağız. Öğrencilerimizi, gençlerimizi orada görmek bizlere onur verecektir. Fakültenin yapılması ile birlikte altyapı sıkıntısı yaşamamak için 500 kişilik öğrenci yurdunu da programa koyduruyoruz.” şeklinde konuştu.

Köylüsü, kentlisi, genci, yaşlısı 70 bin'in, tek yürek olarak, Merzifonluların fakültesini yaptığını ifade eden Başkan Aydınlı, “Bugüne kadar fakültenin gelmesi konusunda birçok sivil toplum kuruluşları mücadele vermiş, her birine de teşekkür ediyoruz. Nasip bugüneymiş, tekrar hayırlı uğurlu olsun.” diye ifade etti.


CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.