1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Messi ve diğerleri
Messi ve diğerleri

Messi ve diğerleri

Barcelona , Robben, Ribery ve Alaba'sız Bayern Münih'in kilidini, Messi'nin olağanüstü iki golüyle açarken Neymar'la finalin kapısını sonuna kadar araladı.

A+A-

Dünyada Barcelona'yı en iyi tanıyan, iliklerine kadar bilen bir numaralı kişi olan Pep Guardiola maçın hemen öncesinde Lionel Messi'yi nasıl durdurmayı planladığı sorusuna, "O durdurulamaz" yanıtını vermişti. Haklıydı da... Durdurmaya niyetlenen Manuel Neuer adeta devleşti ama dünyanın en iyi kalecisi bile yeterli değildi. Suarez, Alves ve Neymar'ın net pozisyonlarını çıkaran Alman devini 77. dakikada uzaktan avlayan Messi, 80'de ise önce Boateng'i çarşıya yolladı, ardından Neuer'in üstünden şık bir aşırtmayla mest etti: 2-0. Finali ise 90+3'te kontratakta Neymar'ı bomboş bırakan nefis bir asistle yaptı: 3-0. Dünyanın en iyileri 10'un yanında sıradanlaştı. Maça yaptığı müdahalelerle oyunun gidişatını Bayern'e çevirse de Guardiola da başına gelenleri çaresizce izledi. Böyle bir maçta 15 dakikada 3 golü ancak O üretebilirdi... Bir yanda Messi var, bir yanda diğerleri.

CR7'YE YİNE NAZİRE
Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcü oyuncusu unvanını bir gün önce Barcelona'nın ezeli rakibi Real'in formasını giyen Cristiano Ronaldo'ya kaptıran Lionel Messi'nin bunu geri alması sadece 24 saat sürdü. Bayern Münih'i adeta tek başına dağıtan Arjantinli yıldız, attığı 2 golle Devler Ligi'nde toplam gol sayısını 77'ye yükseltip 76 gollü Ronaldo'yu bir kez daha geride bıraktı.

NEUER DE ÇARESİZ KALIRMIŞ!
Maç öncesi Messi'ye meydan okuyan Neuer, iddiasına yakışır bir oyun oynadı ama Arjantinli'nin neden usta olduğunu son 15'te kavradı. (Sabah)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.