1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Metan Gazından Zehirlenen Şube Müdürü Son Yolculuğuna Uğurlandı
Metan Gazından Zehirlenen Şube Müdürü Son Yolculuğuna Uğurlandı

Metan Gazından Zehirlenen Şube Müdürü Son Yolculuğuna Uğurlandı

Muğla’nın Milas ilçesinde özel bir firmaya ait atık su arıtma tesisinde metan gazından zehirlenerek hayatını kaybedenlerden Mustafa Öztürk, Kartal Cemevi’nden son yolculuğuna uğurlandı.

A+A-

Muğla’nın Milas ilçesinde özel bir firmaya ait atık su arıtma tesisinde metan gazından zehirlenerek hayatını kaybedenlerden Mustafa Öztürk, Kartal Cemevi’nden son yolculuğuna uğurlandı. Çocukları, Öztürk'ün tabutuna sarılarak gözyaşaı döktü.

Kartal Cemevi Vakfı’na getirilen Mustafa Öztürk’ün cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Kartal Soğanlık Mezarlığı’na götürüldü. Cenaze töreni sırasında Öztürk’ün yakınları tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Öztürk’ün cenaze törenine Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ve Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin de katıldı.

Metan gazı faciasında, işletmenin Güllük Şube Müdürü olan Mustafa Öztürk (39) ile birlikte elektrik teknisyeni Yüksel Kum (46), kanalizasyon altyapı elemanı Özcan Özkan (51), işçiler Fikret Özdemir (37), Hasan Özgür (43), Mevlüt Özbakır (48) ve Serkan Miral (27) da hayatını kaybetmişti.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.