1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Mezuniyet Töreninde Hüzün Ve Sevinç Birlikte Yaşandı
Mezuniyet Töreninde Hüzün Ve Sevinç Birlikte Yaşandı

Mezuniyet Töreninde Hüzün Ve Sevinç Birlikte Yaşandı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet sevinci yaşandı.

A+A-

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet sevinci yaşandı. İki yüksek okuldan toplam 587 öğrenci eğitimlerini tamamlayıp yeni bir hayata merhaba dedi. Öğrenciler, mezun olmanın sevinci ile arkadaşlarından ve okullarından ayrılacak olmanın hüznünü bir arada yaşadı.

Sabah ve öğleden sonra düzenlenen mezuniyet törenlerinde konuşan ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, zamanın çok hızlı şekilde ilerlediğini belirtti. 2 yıl süren eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencileri tebrik eden Rektör Acar, “Zaman denen nesne telafisi mümkün olmayan, yenilenebilir olmayan kaynaklardandır. Aldığımız her nefesi verdikten sonra onu tekrar etme imkânı yoktur. Bu nedenle zamanı iyi değerlendirme bilincini kazanmamız ve onun her saniyesini en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekir.” dedi. Acar, Türkiye’nin hızla gelişen, değişen, dönüşen, büyüyen, dünyanın ve bölgesinin dikkatini çekmeye başlayan bir ülke olduğunu belirtti.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Acar’ın ardından kürsüye meslek yüksekokulu müdürleri geldi. Dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından diploma töreni gerçekleştirildi, kepler fırlatıldı.

ASÜ’de 29 Mayıs tarihinde başlayan mezuniyet törenleri 10 Haziran tarihine kadar devam edecek.
CİHAN

Mezuniyet töreninde hüzün ve sevinç birlikte yaşandı

Mezuniyet töreninde hüzün ve sevinç birlikte yaşandı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.