1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. MHP karaını verdi: İşte o isim
MHP karaını verdi: İşte o isim

MHP karaını verdi: İşte o isim

MHP, TBMM Başkanvekilliği için iki dönemdir bu görevde bulunan Meral Akşener’in yerine eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın’ı bildirmeye hazırlanıyor.

A+A-

DEVLET Bahçeli, bu tercihiyle Ak Parti hükümeti döneminde Yüce Divan’a gönderilen ve aklanarak dönen bir ismi TBMM Başkanlık Divanı’na getirmiş olacak!

Bahçeli’nin AK Parti’ye “Bizim bakanımızı siz Yüce Divan’a gönderdiniz, aklandı geldi. Siz de 17-25 Aralık yolsuzluk iddialarında adı geçen 4 eski bakanı Yüce Divan’a gönderin, aklansınlar gelsinler” mesajını vereceği belirtiliyor.

Bahçeli’nin, aynı dönemde Yüce Divan’a gönderilen eski ANAP’lı bakan Zeki Çakan’ın da bu dönem MHP’den seçildiğine işaret ettiği, “Bizde 2 isim Yüce Divan’dan aklandı ve geldi. İlle, AKP’yi harekete geçirmek için bu sayıyı 4’e çıkarmamız, 2 kişi daha mı bulmamız gerekiyor” dediği kaydedildi.

KORAY AYDIN TBMM BAŞKANVEKİLİ OLUYOR

1955 Trabzon doğumlu Aydın, KTÜ Makina Mühendisliği Bölümü mezunu ve eski Bayındırlık ve İskan Bakanı. Marmara depremi sonrası deprem konutları ihalesine fesat karıştırmakla suçlandı, AK Parti döneminde Yüce Divan’a gönderildi. 216 yıl hapisle yargılandı. 2 yıl sonra 2007’de beraat etti. Evli ve 3 çocuk babası. (Habertürk)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.