1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. MHP'li Belediye Başkanı tutuklandı
MHPli Belediye Başkanı tutuklandı

MHP'li Belediye Başkanı tutuklandı

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'ne bağlı Beykonak Belediyesi'ne düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 kişiden Belediye Başkanı MHP'li Recep Turan ile 2 belediye çalışanı tutuklandı!

A+A-

Kumluca Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yaklaşık 4 ay süren fiziki ve teknik takibin ardından Antalya Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kumluca Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 29 Mayıs'ta, 'ihaleye fesat karıştırmak', 'ihale yapmaksızın kamu malı satın almak' ve 'görevi kötüye kullanma' iddialarıyla Beykonak Belediyesi'ne yönelik operasyon yapıldı. Baskında aralarında Beykonak Belediye Başkanı Recep Turan'ın da bulunduğu 11'i belediye çalışanı 14 kişi gözaltına alındı. Belediyede ve belediye çalışanlarının ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ise bazı dosyalara el konuldu.

Jandarmadaki ifadelerinin ardından dün adliyeye sevk edilen şüphelilerden 11'i, savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Tutuklanmaları istemiyle adliyeye sevk edilen Belediye Başkanı Recep Turan, hal müdürü M.Ç. ve makam şoförü V.Y. ise tutuklandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.