1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Mhp’li Kılıç’tan, Ak Partili Köktaş’a 'Hodri Meydan'
Mhp’li Kılıç’tan, Ak Partili Köktaş’a Hodri Meydan

Mhp’li Kılıç’tan, Ak Partili Köktaş’a 'Hodri Meydan'

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, AK Parti’nin il genelinde yaptırdığı anketlerin gerçeği yansıtmadığını öne sürerek, İl Başkanı Fuat Köktaş’ı televizyonda veya Cumhuriyet Meydanı’nda kurulacak kürsüde karşılıklı konuşmaya da.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, AK Parti’nin il genelinde yaptırdığı anketlerin gerçeği yansıtmadığını öne sürerek, İl Başkanı Fuat Köktaş’ı televizyonda veya Cumhuriyet Meydanı’nda kurulacak kürsüde karşılıklı konuşmaya davet etti.

Cihan Haber Ajansı’na(Cihan) konuşan Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, AK Parti’nin yerelde yaptırdığı anketlerin gerçeği yansıtmadığını öne sürdü. İktidar partisinin Samsun yerelinde yaptırdığı anketlere göre MHP’nin ikinci parti durumunda olduğunu söyleyen Kılıç, “İktidar partisinin yaptırdığı anketlere göre MHP ikinci durumda hatta Samsun’un bazı ilçelerinde birinci partiyiz. Tabi ki bu anketler gerçeği yansıtmıyor. Bizim yaptırdığımız anketlere göre bizim başarımız daha yüksek. Yerel seçimlerde AK Parti’yi sandığa gömeceğiz. Samsun’daki bütün yerel yönetimleri Büyükşehir Belediyesi dahil alacağız. Kimse ankete bakıp da hava atmayacak. Kendine güvenen televizyonda veya Cumhuriyet meydanda kurulacak kürsüde karşıma çıkar ve konuşur. Öyle yüksekten atma yok. AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş’ın sandıkta kurtuluşu yok. Bu millet AK Parti’ye hakkettiği dersi sandıkta verecektir." dedi.

Önümüzdeki yerel seçimlerde Samsun’da devraldıkları belediye yönetimlerinde usulsüzlük gerçekleştirenlerden hesap soracaklarını söyleyen MHP İl Başkanı Şaban Kılıç, “Devralacağımız belediyelerde geçmişte yapılan işlemler ile ilgili bir çalışma başlatılacak ve usulsüzlük varsa hukuki yoldan ilgililer karşılığını göreceklerdir. Umarım ki bir şey yoktur. Canik’te yaşanan sel felaketinde Canik Belediyesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ve Büyükşehir Belediyesi’nin mesuliyeti varsa herşeyin ortaya çıkması lazım, birilerinin hesap vermesi gerekir. TOKİ binalarına kim ruhsat verdiyse o Allah indinde bir kere mesuldür." diye konuştu.

MHP'Lİ KILIÇ'TAN BAYRAK ELEŞTİRİSİ

Açıklamasında AK Parti’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ‘Milli İradeye Saygı’ mitinginde açılan MHP bayrakları konusuna değinen MHP İl Başkanı Şaban Kılıç şöyle devam etti: “Kendini MHP’li ve ülkücü olarak addeden kişi o hareketi yapmaz. Yüzde 99 ihtimal AK Parti’nin MHP’de bulanıklık var imajını koymak için yaptığı bir harekettir. AK Parti tamamen algı kaosu üzerine kurulmuş bir yapıdır. Aklı başında hiçbir MHP’li ülkücünün o hareketi yapması mümkün değildir. İşin siyasi ve ahlaki boyutu var. Böyle bir provokasyonu görenlerin direkt müdahale etmesi lazım ki siyasi partilere nezaketsizlik olmasın. Bu kadar yamukluğun tek adresi AK Parti'dir. Sen AKP adına miting yapıyorsun konuşuyorsun, başka bir siyasi parti filamalarının açılmasına müsaade ediyorsun. Tırnak içinde söylüyorum, illaki sen yaptırıyorsun pes pes. Bunu eskiden sadece İsrailliler yaparmış."

MHP DİSİPLİN KURULU ÜÇ PARTİLİYE KINAMA CEZASI VERDİ

Öte yandan, MHP Samsun İl Disiplin Kurulu’na sevk edilen MHP Atakum İlçe Başkanı Mehmet Uzun, İlkadım İlçe Başkanı Köksal Şimşek ve geçtiğimiz genel seçimlerinde MHP’den milletvekili adayı olan Alperen Carus hakkında verilen kararı açıklayan MHP İl Başkanı Şaban Kılıç şunları kaydetti: “Söz konusu isimlere kınama cezası verildi ve bu karar kendilerine tebliğ edildi. Yaşananların bir daha olacağını düşünmüyorum, inşallah tekrarlanmaz. Kendilerinde partinin başarılı olması için ellerinden geleni yapacakları intibasını edindim. İnşallah problem olmaz." CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.