1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "MHP'yi TBMM'de layık olduğu bir mevkiye mutlaka taşıyacağız"
"MHP'yi TBMM'de layık olduğu bir mevkiye mutlaka taşıyacağız"

"MHP'yi TBMM'de layık olduğu bir mevkiye mutlaka taşıyacağız"

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisini TBMM'de çok daha güçlü, layık olduğu, sözü geçen bir mevkiye mutlaka taşıyacağız." dedi.

A+A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin "Aday Tanıtım Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, "Milliyetçi Hareket Partisini TBMM'de çok daha güçlü, layık olduğu, sözü geçen bir mevkiye mutlaka taşıyacağız." dedi.

"Gün olup bugünün tarihi yazıldığında inanıyorum ki MHP'nin hakkı da teslim edilmiş olacaktır. Kaldı ki yapılan ve yaptığımız büyük bir iştir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, ihanete karşı güvenlik duvarıdır." diyen Bahçeli, şunları söyledi:

"Partimizin milletvekili adayları, yöneticileri ve samimi ülküdaşlarım üzerinde spekülasyon yapan, karalamalara tevessül eden, itibar cellatlığına soyunan, küçücük akıllarıya gazete, televizyon ve sosyal medyadan dedikodu üreten kim varsa alçaktır, haindir, kripto damarın can çekişen son kalıntılarıdır." 

"Ekonomik çöküntüden, döviz kurunun tırmanmasından memnuniyet duyup bunu siyasi ranta çevirme hazırlığı içinde olan kim varsa alayı vatan hainidir." ifadesini kullanan Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti dövizle kurulmadı, dövizle yıkılmaz. Yıkmaya da kimsenin gücü yetmez." dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Bunlarınki millet değil zillet ve illet ittifakıdır." ifadesini kullandı.

Bahçeli, partisinin seçim vaatleri arasında üniversiteye giriş sınavının kaldırılması, askerlik süresinin prim ödemeksizin emeklilik hizmetine sayılması, kadınlara sigortalılık öncesi doğumlar için borçlanma hakkı tanınması ve asgari ücretin vergiden muaf tutulmasının da bulunduğunu söyledi.

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.