1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Milletvekili Demir: Başkanlık Sistemine Geçilmesini İstiyorum
Milletvekili Demir: Başkanlık Sistemine Geçilmesini İstiyorum

Milletvekili Demir: Başkanlık Sistemine Geçilmesini İstiyorum

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, başkanlık sisteminin hayata geçmesiyle sorunların daha hızlı çözüme kavuşabileceğini ifade etti. AK P...

A+A-

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, başkanlık sisteminin hayata geçmesiyle sorunların daha hızlı çözüme kavuşabileceğini ifade etti.

AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe ve partililerle bir araya gelen Milletvekili Demir, Türkiye'nin sivil bir anayasa ihtiyacı olduğunu, bununla ilgili çalışmaların sürdüğünü vurguladı. Demir, "Devlet değil, insan odaklı olarak hazırlanacak anayasayı halkımız sabırsızlıkla bekliyor." dedi. Başkanlık sistemine değinen Cemal Yılmaz Demir, "Bu sisteme geçilmesini ben istiyorum. Çünkü pek çok sorun daha hızlı çözüme kavuşabilecek. Bakın Türkiye'de son 10 yılda AK Parti hükümeti var, bu sebeple sorunlar hızlı çözülüyor. Başkanlık Sistemi'nin hayata geçmesiyle daha güçlü bir ülke oluruz. Türkiye bu sistemi tartışarak yoluna devam ediyor. Bu sistem bir gün hayata geçecek. O günler de yavaş yavaş geliyor." diye konuştu.

AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, ziyaretinden dolayı Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'e teşekkür etti. Gökçe, "Sizlerin TBMM'de yaptığı çalışmalarla ülke bugünkü konumuna geldi. Başta Başbakanımız olmak üzere tüm milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Sizlerin aldığı kararları vatandaşlara daha iyi anlatmak için bizler bu görevdeyiz. İnşallah Türkiye daha iyi bir Türkiye, Samsun daha iyi bir Samsun, Ayvacık daha iyi bir Ayvacık olacak." şeklinde konuştu.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.