1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Milletvekili Demir: İstikrar, Her Şeyin Başıdır
Milletvekili Demir: İstikrar, Her Şeyin Başıdır

Milletvekili Demir: İstikrar, Her Şeyin Başıdır

Samsun'da esnafla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, ülkenin son 10 yıldaki gelişmesine dikkat çekerek, istikrarın her şeyin başı olduğunu söyledi.

A+A-

Samsun'da esnafla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, ülkenin son 10 yıldaki gelişmesine dikkat çekerek, istikrarın her şeyin başı olduğunu söyledi. Demir, ülkenin bu hızla ilerlemesi halinde '2023'te dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girme' hedefinin gerçekleşeceğini dile getirdi.

Samsun'un İlkadım ilçesinde iş adamı Fethi Sinecek tarafından verilen kahvaltıya Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, AK Parti İlkadım ilçe yönetim kurulu üyeleri ve esnaflar katıldı. Bin pastanedeki programda konuşan Milletvekili Demir, Türkiye'nin AK Parti iktidarından önce 3'üncü, 4'üncü sınıf ülkeler arasında olduğunu söyledi.

İktidara gelmelerinin ardından, her alanda olumlu atılımlar yaşandığını ifade eden Demir, "Hamd olsun artık o günler geride kaldı. Son 10 yılda ekonomiden dış politikaya kadar olumlu uygulamalar hayata geçti. Bu kalkınma, bu hızla 10 yıl daha devam ederse, inşallah 2023'te dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına gireriz. İstikrar, her şeyin başıdır." dedi.

"İNSAN HAKLARI İHLALİNE KARŞIYIZ"

Özellikle dış işlerde hayata geçirilen politikanın etkili olduğunu dile getiren Milletvekili Demir, "Hükümetimizin büyük gayretleriyle dış politikada çok etkiniz. Bölgede, Türkiye'ye rağmen artık kimse bir şey yapamaz. İnsan hakları ihlali olan her yere el uzatır hale geldi. Bakın Suriye'de insan hakları ihlalleri yaşanıyor. Biz bu ihlallere karşı duruyoruz. Türkiye, oradaki savaştan kaçanlara kapılarını açtı. Bugün 145 bin misafirimiz kurulan yerleşim yerlerinde yaşamlarını sürdürüyor. Türkiye olarak, her yerde insan haklarından yanayız, bunu Suriye'de de sürdüreceğiz." diye konuştu.

"OYLARINIZ TÜRKİYE'Yİ GÜÇLÜ YAPTI"

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ise hükümetin aldığı kararlarla ülkenin refah seviyesinin arttığına dikkati çekerek, "Şöyle geriye dönüp baktığımızda sağlıkta, ulaşımda, ekonomide nereden nereye geldiğimizi rahatlıkla görebiliriz. Bunu başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bakanlarımız ve milletvekillerimize borçluyuz. Partimize verdiğimiz destekler olmasa bugün bu gelişmeler olmazdı, bu sebeple desteğinizi artırarak ülkenin daha da gelişmesine fayda sağlamalısınız. Bugün Türkiye, sizin verdiğiniz oylar sayesinde bu kadar güçlü hale geldi." dedi.
CİHAN

Milletvekili Demir: İstikrar, her şeyin başıdır

Milletvekili Demir: İstikrar, her şeyin başıdır

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.