1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Milletvekili Demir: Samsun'a Hizmet En Önemli Görevimiz
Milletvekili Demir: Samsuna Hizmet En Önemli Görevimiz

Milletvekili Demir: Samsun'a Hizmet En Önemli Görevimiz

AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Samsun'un gelişmesi ve büyümesi için herkese büyük sorumluluklar düştüğünü belirtti.

A+A-

AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Samsun'un gelişmesi ve büyümesi için herkese büyük sorumluluklar düştüğünü belirterek, "En önemli görev şehre hizmet etmektir." dedi.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve AK Parti İlkadım İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Kaçmaz'la birlikte Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven ile Samsun İl Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr Ertan Uzun'u ziyaret etti. Güven ve Uzun'dan çalışmaları hakkında bilgi alan Demir, makamların gelip geçici yerler olduğunu söyledi. Topluma yapılan hizmetlerin ve eserlerin kalıcı olduğunu belirten Demir, "Seçilmişler ve bürokratların en önemli görevi şehrine hizmet etmektir. Bu görevlerde Samsun'a ve Samsunluya hizmet etmek için bulunuyoruz." diye konuştu.

TOPYEKÜN HAREKETLİLİK VAR

Şehrin gelişmesi ve büyümesi için herkese sorumluluklar düştüğünü ifade eden Milletvekili Demir, "Herkes görevini iyi yapacak, işine sahip çıkacak. Ortaya çıkan eserlere de vatandaşlarımız sahip çıkacak. Tarımdan, eğitime; sağlıktan, ekonomiye her alanda top yekün bir hareketlilik var. Bu imkanlardan vatandaşlarımızın en iyi şekilde yararlanması için elimizden geleni yapacağız." diye belirtti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven ve Samsun İl Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Ertan Uzun da Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, kurum faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.