1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Milletvekili Seymenoğlu: Bizde Olmayan Belediyeleri Kazanacağız
Milletvekili Seymenoğlu: Bizde Olmayan Belediyeleri Kazanacağız

Milletvekili Seymenoğlu: Bizde Olmayan Belediyeleri Kazanacağız

AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, “Rekabet edebileceğimiz bir parti yok. İnşallah bu seçimlerde bizde olmayan belediyeleri de kazanacağ...

A+A-

AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, “Rekabet edebileceğimiz bir parti yok. İnşallah bu seçimlerde bizde olmayan belediyeleri de kazanacağız. İl genel meclisi ve belediye meclisi üyeliklerinde sayımızı artıracağız.” dedi.

AK Parti Trabzon İl Teşkilatı, birlik beraberlik ve dayanışma yemeği düzenledi. Beşikdüzü Dillioğlu Tesisleri'nde verilen yemekte ilçe başkanlarının selamla konuşmalarının ardından söz alan AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, “Bu memleket 10 sene öncesinde inim inim inlerken, herkes kemer sıkarken, orta direk anlayışı toplumun bütün kesimi kuşatmışken, bir kişi çıktı her seçimde yükselen bir grafikle Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’nın arkadaşları ve bizler milletin desteğiyle muvaffak olduk. Bugün Türkiye’de yüzde 50'leri yakalayarak bir tarih yazdık. Halkımızı yerel yönetimlerde AK Partili belediyelerle ve AK Partili il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleriyle tamamen buluşturmanın zamanıdır. Hedefimiz yüzde 60’ların üzerinde oy almaktır.” şeklinde konuştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu ise şunları söyledi: “Biz böyle küçük salonlara sığacak bir aile değiliz. Bu teşkilatları bugünlere taşımada birlik ve beraberliğin, bu dayanışmanın, bu sevginin çok büyük payı olmuştur. Biz bugünlere kolay gelmedik. Biz zorluklar aştık hep birlikte. Sayın Başbakanımız teşkilatlara çok güvendi. Biz O’nu hiç mahcup etmedik. Yaptığımız icraatlarla başımız dik, anlımız açık rahatlıkla gezebiliyoruz. Hiçbir iktidar, iktidar olmasına rağmen 3 dönem oyunu artırarak iktidarda kalmadı. Bugün biz yüzde 50’lik oy potansiyeli ile çok güçlü bir iktidarız. Ama tabii ki sorunlarımız var. Biz aynı inançla, aynı heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Bu konuda yine ilçe başkanlarımıza, yönetimdeki arkadaşlarımıza bizlere görevler düşüyor. Yerel seçimler geliyor. Yerel seçimlerde de aynı heyecanla çalışacağız. Biz aslında kendi iktidarımızla, kendi gücümüzle yarışıyoruz. Kendimizi örnek alıyoruz. Önümüzde örnek alabileceğimiz ya da rekabet edebileceğimiz bir başka parti yok. İnşallah bu seçimlerde de başarılarımıza daha büyük başarılar ekleyeceğiz. Bizde olmayan belediyeleri kazanacağız. İl genel meclisi ve belediye meclisi üyeliklerinde sayımızı artıracağız. Kadın belediye meclisi üye sayısını, il genel meclisi üye sayısını artıracağız. Bu da bizim hedefimizdedir. Kadınlarda yerel siyasette sayı olarak artmalı. Sizlerin de desteğiyle hep birlikte bunu başaracağız.”

Yemeğe Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Yalıköy Belediye Başkanı Ali Bayram Tanrıverdi, Beşikdüzü, Vakfıkebir, Tonya, Şalpazarı ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, il genel meclisi üyeleri, kadın kolları başkanları ve gençlik kolları başkanları katıldı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.