1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Minik Öğrenciler Sahnede Hünerlerini Sergiledi
Minik Öğrenciler Sahnede Hünerlerini Sergiledi

Minik Öğrenciler Sahnede Hünerlerini Sergiledi

Mardin’in Midyat ilçesinde, özel şirinler kreşi öğrencileri yıl sonu etkinliği düzenledi. Öğrenciler, sahnede hünerlerini sergilerken, aileleri heyeca...

A+A-

Mardin’in Midyat ilçesinde, özel şirinler kreşi öğrencileri yıl sonu etkinliği düzenledi. Öğrenciler, sahnede hünerlerini sergilerken, aileleri heyecanlarına ortak oldu.

Kocatepe İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte; Kaymakam Fatih Akkaya, eşi Hilal Akkaya, Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’nun eşi Nurşen Nasıroğlu, İlçe Jandarma Komutanı İlhan İnce, kreş öğretmenleri, öğrenciler ve öğrenci velileri hazır bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Okul Müdürü Rezzan Alğaç, “Bu yıl da önceki yıllar gibi başarılı, keyif dolu bir yılı geride bıraktık, yıl sonu bitiminde eğlenerek hazırladığımız gösteri çalışmalarımızla, öğrencilerimizin heyecanını birlikte yaşamak için bir araya geldik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza güzel, temiz, sağlıklı ve güvenilir bir ortamda eğlenerek öğrenmelerine rehberlik yaptık. Bu konuda emeği geçen öğretmenlerimizi kutlarken, öğrencilerimizin de tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Öğrenciler, sahnede çeşitli gösterilerde bulunurken, ailelerin heyecanlı olduğu gözlendi. Bazı veliler, çocuklarının sahne gösterisini kameralara kaydetmeyi ihmal etmedi. Duruşah Akkaya isimli öğrencinin okuduğu İstiklal Marşı katılımcılar tarafından büyük takdir topladı.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.