1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Minik Serçe’nin en büyük fobisi
Minik Serçe’nin en büyük fobisi

Minik Serçe’nin en büyük fobisi

Sezen Aksu, televizyon programlarına ve canlı yayınlara katılmayı sevmediğini “Çok heyecanlanıyorum. Tansiyonumu fazla yükseltmek istemiyorum” sözleriyle açıkladı.

A+A-

Pop müziğin 'Minik Serçe'si Sezen Aksu, önceki akşam Mesut Yar'ın sunduğu 'Burada Laf Çok' programına konuk oldu.

Aksu, canlı yayınlara katılmama gibi bir kararının olmadığını belirterek, "Çok heyecanlanıyorum. Gereğinden fazla tansiyonumu yükseltmek istemiyorum" dedi. Programda en dikkat çekici an ise Aksu'nun annesinin özlü sözlerinin konuşulduğu bölümdü. "Geriye doğru baktığımda her duruma uygun bir laf etmişimdir. Annem bana 'Her çıkan gelinin yengesi' derdi. Şehriban lafları bunlar." diyen Aksu, "Bana maydanoz demek istiyordu. Her çıkan gelinin yengesi çok ağır bir laf aslında. Annem benim öğretmenimdi ve konuşunca tüm sınıf gülmekten kırılıyordu. Çocuklar gülünce de sinirlenirdi" diye konuştu.

10 YAŞINDA BAŞLADIM!
'Sezen'li Yıllar' projesini anlatan Aksu, "Mustafa Oğuz'un hayaliydi. Benim de hoşuma gitti. 40 yılın izleri olacak. 14 Temmuz'da başlayacak. Ondan sonra devamı gelecek. 40 yıl olmuş. 10 yaşında başladım. Sahneye çıkmak için yaşımı büyük gösterdiler" diyerek 61 yaşında olduğunu gizlemeye çalıştı. "Birine şarkı verdiğiniz için pişman oldunuz mu?" sorusuna Aksu, "Olmadım. Kaçta beste yaptım, hepsini ben söylesem nasıl bir delilik. Nereye kadar" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.