1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Miniklerin Geri Dönüşümden Kıyafet Sergisi Büyük İlgi Gördü
Miniklerin Geri Dönüşümden Kıyafet Sergisi Büyük İlgi Gördü

Miniklerin Geri Dönüşümden Kıyafet Sergisi Büyük İlgi Gördü

Kayseri’de miniklerin geri dönüşüm malzemelerinden yaptığı kıyafetler defile ile sergilendi.

A+A-

Kayseri’de miniklerin geri dönüşüm malzemelerinden yaptığı kıyafetler defile ile sergilendi. Miniklerin üzerinde atık kumaş, naylon poşet, atık petlerden yaptığı kıyafetler büyük ilgi gördü.

Kayseri’de 5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle etkinlikler düzenlendi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fethi Şahinoğlu, daire müdürleri ve vatandaşların oluşturduğu grup, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk koydu. Daha sonra Fethi Şahinoğlu, günün anlamını belirten konuşma yaparak yaşanan çevre sorunları ve çözümleriyle vatandaşlara düşen görevleri anlattı. Ferriha Büyükgöncü Anaokulu öğrencileri bir yıl boyunca yaptıkları çalışmalarda geri dönüşümlerden yaptıkları kıyafetleri sergiledi. Bilgisayar CD’sinden atık karton ve poşetlere kadar birçok geri dönüşüm malzemesinden yapılan kıyafetler büyük beğeni topladı. Bazı çocuklar ise kıyafetleriyle temiz çevre ve çiçeklerin güzelliğini anlatmaya çalıştı.

Defile sırasında podyum olarak oluşturulan kırmızı halı üzerinde yürümekte zorlanan minikler oldu. Bazı minikler utangaçlıktan dolayı kırmızı halı üzerini hemen terk etti. Öğretmenleri, ikna ederek yürümelerini sağladı. CİHAN

Miniklerin geri dönüşümden kıyafet sergisi büyük ilgi gördü

Miniklerin geri dönüşümden kıyafet sergisi büyük ilgi gördü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.