1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Mozambikli İşadamları Agid'i Ziyaret Etti
Mozambikli İşadamları Agidi Ziyaret Etti

Mozambikli İşadamları Agid'i Ziyaret Etti

Antalya Girişimci İşadamları Derneği (AGİD), Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu’nun (TUSKON) 18.

A+A-

Antalya Girişimci İşadamları Derneği (AGİD), Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu’nun (TUSKON) 18.’sini düzenlediği dünya ticaret zirvesine katılmak için Türkiye’de bulunan Mozambikli işadamı heyetini ağırladı.

AGİD’in hizmet binasındaki ziyarette ikili iş görüşmeleri yapıldı. AGİD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yahya Taşcı’nın konuşmasıyla başlayan görüşmelerde, Mozambik Türk İşadamları Derneği (MOSTÜRK) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mete Tıraş da söz aldı. Mozambik’teki iş ve yatırım imkanlarını anlatan Tıraş, “Yurt dışında yatırım yapmanın zorlukları var ama Türkiye’ye göre imkanlar birkaç kat daha fazla.” dedi. İnşaat, yapı malzemeleri, mobilya gibi değişik sektörlerde iş yapan Mozambik’li işadamları da söz alarak kendi sektörlerinin ülkelerindeki durumu ve yatırım imkanlarını AGİD üyeleriyle paylaştı.

Aralarında, Mozambik’te yatırımı olan Türk işadamlarının da aralarında bulunduğu heyettekiler AGİD üyeleri ile ikili iş görüşmesi yapma imkanı da buldu. Mozimbikli işadamları daha sonra AGİD üyesi işadamlarına ait fabrikalarına gezdi.

CİHAN

Mozambikli işadamları AGİD'i ziyaret etti

Mozambikli işadamları AGİD'i ziyaret etti

Mozambikli işadamları AGİD'i ziyaret etti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.