1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Murat Boz fena yakalandı! ‘Eğer haber çıkarsa…’
Murat Boz fena yakalandı! ‘Eğer haber çıkarsa…’

Murat Boz fena yakalandı! ‘Eğer haber çıkarsa…’

Aslı Enver’le aşk yaşayan Murat Boz, güzel oyuncu setteyken arkadaşı Eser Yenenler ve arkadaşlarıyla birlikte üç güzelle eğlendi.

A+A-

Murat Boz, Emirgan’daki bir mekanda komedyen Eser Yenenler ve ortak arkadaşlarıyla buluştu.

HT Magazin'dne Nuri Altuntaş'ın haberine göre; gruba ilerleyen saatlerde, yarışmacısı oldukları moda programı ile tanınan Nihal-Bahar Candan kardeşler ile Özge Bitmez isimli sarışın bir güzel eşlik etti. İçerde birlikte eğlenmeye başladılar.

Grup, mekândan gece yarısı ayrı ayrı çıktı. Erdal isimli şoförünü yanına alıp cipinin direksiyonuna geçen Boz, güzelleri kastederek Yenenler’e, “Gönder gelsin kardeşim” diye seslendi.

Ekip eğlenceye, genç komedyenin Levazım’daki lüks bir sitede bulunan villasında verdikleri, Boz’un şarkılar da söylediği partiyle devam etti.

Sabaha kadar süren parti bitimi villadan ayrılan Candan kardeşler ile Bitmez, karşılarında muhabirleri görünce büyük şok yaşadı.

Sabah saat 05.40’ta evden koşar adım çıkan Candan kardeşler, o sırada görüntülendiklerini fark edince paniğe kapıldı.

Bu sırada sitenin güvenlik görevlileri basın mensuplarını tehdit etti. Gazetecilerin geldiğini öğrenince kapıdan geri dönen Murat Boz ise geceyi kankası Eser Yenenler'in evinde geçirdi.

Yaşanan kargaşa sırasında, “Murat Bey’e gazetecilerin gittiklerini söyledik ancak çok panik yaptı” dedikleri duyulan güvenlik görevlileri, “Eğer haber çıkarsa Eser Yenenler’in evine Erdal’ın (Murat Boz’un şoförü) geldiğini söyleriz” diyerek plan yaptılar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.