1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Murzioğlu Ve Durmuşoğlu'na 'Hayırlı Olsun' Ziyaretleri Devam Ediyor
Murzioğlu Ve Durmuşoğluna Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Murzioğlu Ve Durmuşoğlu'na 'Hayırlı Olsun' Ziyaretleri Devam Ediyor

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, kentin sorunlarının çözümünde STK’ların gücünü önemsediğini ifade ederek, “Geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemimizde de kentin nabzını iyi tutarak ortak akıl çerçevesinde, her kesimle diyalog içinde çalışacağız.

A+A-

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, kentin sorunlarının çözümünde STK’ların gücünü önemsediğini ifade ederek, “Geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemimizde de kentin nabzını iyi tutarak ortak akıl çerçevesinde, her kesimle diyalog içinde çalışacağız.” dedi.

Samsun Sanayici ve İş Adamları Derneği (SAMSİAD) Yönetimi, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, son yapılan seçimlerde ikinci kez başkanlığa seçilen Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, TSE Samsun Ürün Belgelendirme Müdürü Erol Kaygı, yapılan seçimlerden sonra göreve gelen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu ve tekrar güven tazeleyen Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise sivil toplum kuruluşlarının önemine işaret ederek, “Siz ve sizin gibi derneklerimiz Odamızın tabanını teşkil ediyorlar. Bilindiği gibi Samsun TSO en büyük sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi. Samsun TSO olarak kentimizin sorunlarının çözümünde sivil toplum kuruluşlarımızın gücünü önemsiyoruz. Geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemimizde de kentin nabzını iyi tutarak ortak akıl çerçevesinde, her kesimle diyalog içinde çalışacağız. İşbirliği içinde çalışmak ziyadesiyle bizleri çok mutlu eder. Hepimizin ortak amacı, şehrimizin tanıtılmasına, gelişmesine katkı sağlamak. Bunu hep birlikte yapmaktan da büyük mutluluk duyarız” diye konuştu.


CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.