1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Muş Belediyesi'nin Temizlik İhalesine 9 Firma Teklif Verdi
Muş Belediyesinin Temizlik İhalesine 9 Firma Teklif Verdi

Muş Belediyesi'nin Temizlik İhalesine 9 Firma Teklif Verdi

Muş Belediyesi’nin, 12 ay süreyle çalıştıracağı 59 vasıfsız ve 16 şoför ile kentsel temizlik işi ihalesi yapıldı.

A+A-

Muş Belediyesi’nin, 12 ay süreyle çalıştıracağı 59 vasıfsız ve 16 şoför ile kentsel temizlik işi ihalesi yapıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Cemalettin Sevinç’in başkanlık ettiği ve ihale salonunda gerçekleştirilen ihaleye, 9 firma katıldı. İhaleye Şafak Temizlik, Emlek Turizm, Baytekin İnşaat, Mavi Yeşil Turizm, Erhan Nakliyat, Turkaş Turizm ve Yeniçeri Bilişim Ortak Girişim, Turteks Turizm ve Yiğitler Temizlik Ortak Girişim, Pakgün İnşaat ve Demtaş Temizik firmaları katıldı.

İhaleye katılan firmalardan Şafak Temizlik 2 milyon 356 bin 470 TL teklif verirken, Emlek Turizm 3 milyon 601 bin 494 TL, Baytekin İnşaat 3 milyon 190 bin 88 TL, Mavi Yeşil Turizm 3 milyon 360 bin 363 TL, Erhan Nakliyat 2 milyon 770 bin 314 TL, Turkaş Turizm ve Yeniçeri Bilişim Ortak Girişimi 3 milyon 202 bin 679 TL, Turteks Turizm ve Yiğitler Temizlik Ortak Girişimi 2 milyon 538 bin 91 TL, Pakgün İnşaat 2 milyon 966 bin 55 TL ve Demtaş Temizik 3 milyon 317 bin 5 TL teklif verdi. Muş Belediyesi'nin yaklaşık maliyetinin ise 3 milyon 387 bin 811 lira 57 kuruş olduğu belirtildi. İhaleye katılan Emlek Turizm ve Demtaş Makine isimli firmaların teminat yatırmadıkları için elendikleri belirtilirken, ihale sonucunun yapılacak değerlendirmeden sonra açıklanacağı kaydedildi.

İhaleyi takip eden Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, şehre daha iyi hizmet vermek için belediye olarak ellerinden gelen bütün çalışmaları yerine getirdiklerini belirtti. Başkan Dede, "Bugün 12 ay süreyle araçlı, 59 vasıfsız ve 16 şoför ile kentsel temizlik alım işi ihalesini yaptık. Sonuçlarımız yapılan değerlendirmeden sonra açıklanacak. Biz her zaman olduğu gibi ihalelerimizi kamuoyuna açık bir şekilde yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Halkımız şundan emin olsun ki kısıtlı imkânlarla büyük hizmetler vermeye çalışıyoruz. Belediye olarak çok şükür bir sıkıntımız yok. İnşallah böyle hizmet alımları ile halkımızın layık olduğu hizmetleri de en iyi şekilde yerine getireceğiz. Amacımız daha temiz daha modern bir ilde yaşamak ve yaşatmaktır." şeklinde konuştu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.