1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Muş Lalezar Spor Heyeti, Vali Büyükersoy’u Ziyaret Etti
Muş Lalezar Spor Heyeti, Vali Büyükersoy’u Ziyaret Etti

Muş Lalezar Spor Heyeti, Vali Büyükersoy’u Ziyaret Etti

Muş Lalezar Spor alanında Voleybol Minikler Kategorisi'nde kursiyerler il şampiyonluğu elde ettikten sonra, Van, Ağrı, Hakkâri ve Bingöl takımlarını yenerek bölge şampiyonluğu elde etti.

A+A-

Muş Lalezar Spor alanında Voleybol Minikler Kategorisi'nde kursiyerler il şampiyonluğu elde ettikten sonra, Van, Ağrı, Hakkâri ve Bingöl takımlarını yenerek bölge şampiyonluğu elde etti. Muş tarihinde ilk kez SODES’in katkılarıyla düzenlenen voleybol turnuvasında Samsun, Rize ve Erzincan takımlarını yenerek Türkiye yarı final birinciliğini elde etti.

Bursa'da 18 – 23 Haziran 2013 tarihleri arasında düzenlenecek ve Fenerbahçe, Galatasaray, Arkas, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Halkbank gibi rakiplerle müsabaka yapacak olan Muş Lalezar Spor Türkiye şampiyonasında ilk 16 takım arasına girmenin sevinci yaşanıyor. Muş'u Türkiye finallerinde temsil etmeye hak kazanan Muş Lalezar Spor'da 2012–2013 sezonunda Voleybol Gençler Kategorisi'nde ise Kursiyerler İl Birinciliği ve Bölge Birincili elde etiler.

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, sportif başarıların yanında eğitime de önem verdiklerini belirterek, "Proje kapsamında eğitim alanında 2010 yılında 3, 2011 yılında 3 ve 2012 yılında ise 7, toplamda da 13 genç kardeşimiz SODES sayesinde verilen eğitimler ve oynanan müsabakalar neticesinde ülke genelinde çeşitli üniversitelerin beden eğitimi ve antrenörlük bölümlerini kazanarak topluma yararlı bireyler olma yolunda ilk adımlarını atmışlardır." dedi.

Muş Lalezar Spor Kulübü Başkanı Ferzende Emre ise yaptığı açıklamada, "Bize bu imkânları sunan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül beyefendiye, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye, Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz Beyefendiye, Bartın İline atanan Valimiz Sayın Ali Çınar Beyefendiye, Siz zatı âlinize, SODES’ten sorumlu vali yardımcımıza, SODES koordinatörüne ve SODES çalışanlarına sonsuz şükran ve minnettarlığımızı sunarız." dedi.

Vali, Büyükersoy ise yine buna benzer projeler verilmesi halinde takipçisi ve destekçisi olacaklarını ve bu gençlerin daha güzel noktalara taşınması için ellerinden gelen katkıyı sunacaklarını da dile getirerek şunları söyledi:

"Allah muvaffak eylesin hem spor hayatınızda hem de özel hayatınızda ailenizle birlikte sizlere sağlık sıhhat ve mutluluklar diliyorum. Ailelerinize analarınıza babalarınıza vefalı çocuklar olarak yetişin tabi aynı zamanda hocalarınıza da vefalı olun güzel güzelde okullarınızı okuyun inşallah çok güzel yarınlar sizleri bekliyor."
CİHAN

Muş Lalezar Spor heyeti, Vali Büyükersoy’u ziyaret etti

Muş Lalezar Spor heyeti, Vali Büyükersoy’u ziyaret etti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.