1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Rektör İnanç'ı Ziyaret Etti
Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Rektör İnançı Ziyaret Etti

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Rektör İnanç'ı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan son Valiler Kararnamesi'yle Muş'a atanan Vali Vedat Büyükersoy, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof.

A+A-

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan son Valiler Kararnamesi'yle Muş'a atanan Vali Vedat Büyükersoy, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç’ı makamında ziyaret etti.

Muş’a gelişinin hemen ardından Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç tarafından ziyaret edilen Vali Vedat Büyükersoy, İl Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz ile iade-i ziyarette bulundu. Muş için üniversite ile müşterek çalışacaklarını dile getiren Vali Vedat Büyükersoy, üniversitenin Muş’un gelişiminde büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

Vali Vedat Büyükersoy'un ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Rektör Nihat İnanç ise "Muş’un ve üniversitenin gelişmesi için birlikte çalışmaktan ve Muş halkına birlikte hizmet etmekten mutluluk duyacağız.” şeklinde konuştu.

Vali Vedat Büyükersoy ve İl Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz'a ile kampüs alanını gezdiren Rektör İnanç, üniversitenin kuruluşundan bugüne kadar gösterdiği gelişimden bahsetti, projeleriyle ilgili bilgi verdi.
CİHAN

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Rektör İnanç'ı ziyaret etti

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Rektör İnanç'ı ziyaret etti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.