1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Nani ilk günden isyan etti!
Nani ilk günden isyan etti!

Nani ilk günden isyan etti!

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Luis Nani, Dnipro maçı hakemine isyan etti, "Rakipler tekme atıyor, hakem göz yumuyor. Kankava adeta sakatlamaya çalıştı." dedi.

A+A-

Luis Nani, Dnipro maçından sonra maruz kaldığı sert müdahaleler ve hakemin buna izin vermesi nedeniyle isyan etti. Soyunma odasına giren yıldız futbolcu arkadaşlarına, "Rakipler tekme atıyor, hakem buna göz yumuyor. Kankava adeta sakatlamaya çalıştı.Umarım lig başlayınca hakemlerin bu tutumu değişir" sözleriyle yakındı.

"SAKİN OLMALISIN"

Takım arkadaşları, 29 yaşındaki futbolcuyu teselli etti. Ardından odaya giren Pereira, Nani'nin yanına giderek, "Neden kendini tutamıyorsun? Niye bu kadar sinirlisin? Daha dikkatli ve sakin olmalısın" uyarısında bulundu.

"BÜYÜK HEDEFLERLE GELDİM"

Bunun üzerine Portekizli süperstar, "Buraya büyük hedeflerle geldim. Sorumsuz bir oyuncu yüzünden neredeyse futbol hayatım kararacaktı. Hakem de buna göz yumdu. Ancak ben yumamadım ve tepki gösterdim. Daha sezonun başında, sakatlanarak takımdan ayrı kalmak, kenarda oturmak istemiyorum. Bu nedenle tepki gösterdim" diyerek kendisini savundu.

Pereira, bu sözlerin ardından öğrencisine hak verse de, "Takımı 10 kişi bırakmamak için biraz daha dikkatli ol" demeyi de ihmal etmedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.