1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Nazilli Körfez Dershanesi'nden Tatvan’a Gönül Köprüsü
Nazilli Körfez Dershanesinden Tatvan’a Gönül Köprüsü

Nazilli Körfez Dershanesi'nden Tatvan’a Gönül Köprüsü

Körfez Dershanesi Nazilli Şubesi, Tatvan’daki kardeş okulları ziyaret etti. Benekli Köyü İlkokulu ve Sarıkum Köyü İlkokulu'na giden dershane öğrencileri ve öğretmenlerini, veliler evlerinde misafir etti.

A+A-

Körfez Dershanesi Nazilli Şubesi, Tatvan’daki kardeş okulları ziyaret etti. Benekli Köyü İlkokulu ve Sarıkum Köyü İlkokulu'na giden dershane öğrencileri ve öğretmenlerini, veliler evlerinde misafir etti. Ziyaretten memnun olduklarını belirten köy halkı, kurulan gönül köprüsünün asla yıkılmaması temennisinde bulundu.

Nazilli Körfez Dershanesi Müdürü Erkan Gezmiş, yaptığı açıklamada Bitlis’in Tatvan ilçesindeki sevgi ve kardeşlikten çok mutlu olduklarını söyledi. Benekli Köyü İlkokulu Müdürü Tahsin Akçay ve Sarıkum Köyü İlkokulu Müdürü Cuma Akçay ile öğretmen ve öğrencileri de ziyaret ettiklerini belirten Gezmiş, "Kardeş okul projesi kapsamında belirlenen okullarımızı, veli ve öğretmenlerimizle ziyaret ettik. Amacımız, kilometreleri aradan kaldırıp gönül köprüsü kurmak. Gezimizde kardeş okullarımızın öğretmenleri, öğrencileri ve velileriyle tanıştık, hediyeleştik. Velilerimizin evlerinde misafir olduk. Köy halkıyla tanıştık, sohbet ettik. Hem biz hem onlar çok mutlu olduk. Aramızda mesafeler olsa da gönüllerimizin bir olduğunu, aynı toprakların insanı olduğumuzu bir kere daha anlamış olduk." dedi. CİHAN

Nazilli Körfez Dershanesi'nden Tatvan’a gönül köprüsü

Nazilli Körfez Dershanesi'nden Tatvan’a gönül köprüsü

Nazilli Körfez Dershanesi'nden Tatvan’a gönül köprüsü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.