1. YAZARLAR

  2. Aykut Onur KALAYCI

  3. NEDEN RAHATSIZ OLDUNUZ FETÖ'CULAR?
Aykut Onur KALAYCI

Aykut Onur KALAYCI

Yazarın Tüm Yazıları >

NEDEN RAHATSIZ OLDUNUZ FETÖ'CULAR?

A+A-

NEDEN RAHATSIZ OLDUNUZ FETÖ'CULAR?

DARBE GİRİŞİMİ VE SONRASI

AMAN DİKKAT… HALA İÇİNİZDE FETÖ'CÜLER VAR!

İŞTE GÖREVDEN ALINAN ÜST DÜZEY GÜMRÜK GÖREVLİLERİ
 

Doğruyu söylemek gerekirse, 15 Temmuz akşamı seçilmiş hükümete karşı yapılan darbe girişiminin bu kadar kapsamlı, planlı ve dehşet verici olduğunu bilmiyorduk. Kanlı girişimin ardından zaman geçtikçe ordu içerisinde yuvalanmış, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi asker elbisesi giymiş vatan hainlerinin planları bir bir ortaya çıkmaya başladı. Dışarıdan da desteklendiklerine inandığım Fettullahçı terör örgütü üyeleri meğerse ne kadar organize olmuşlar. Ve ne yazıktır ki, kendilerine saygı duyduğumuz komutanları nasıl pençelerine alıp halkın üzerine kurşun sıkacak, bomba atacak hale getirmişler.

******************

Ülkenin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesinin canına kast eden bu caniler şimdi hesap verecekler. Devletin adaletli tokadını yüzlerinde hissedecekler. Dua ediyoruz hep birlikte. Çünkü çok önemli bir olayı ülke olarak savuşturmayı bildik. Darbe girişiminin hemen sonrasında kendine güveni ve cesaretiyle CNN Türk ve NTV televizyonlarına canlı yayın cep telefonuyla bağlanıp, halkı darbeye karşı durmaya çağıran ve duyarlı tüm halkı meydanlara davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bence bu darbe girişiminin önlenmesindeki en büyük mimar olarak düşünüyorum. Tabii Sayın Erdoğan'ın bu davetini duyarak meydanlara, sokaklara, köprülere çıkan Yüce Türk Halkını da unutmamak lazım. Şuan hala bağımsız ve başımızda asker postalı olmadan yaşıyorsak İŞTE BU KAHRAMAN TÜRK HALKININ SAYESİNDEDİR.

**********************************

Şunu da belirtmeliyim ki, Fettullahçı askerlerin illegal bildirilerini devletin televizyonundan okutması TRT'ye hiç yakışmadı. Belki ileri gitti diyebilirsiniz bana ama bu kurumda şartlar, o anki durum ne olursa olsun bu bildirinin direnilerek okunmaması gerekirdi. O kanlı bildirinin okunmaması için seve seve şehit bile olunabilinirdi. Yazık oldu hem de çok yazık! Tabii istihbarat zafiyetini de unutmamak lazım. Darbe girişiminin ardından büyük bir cesaretle uçağa atlayıp ülkenin başına geçen Erdoğan'ın El Cezire televizyonunda yaptığı açıklama istihbarat servislerimizin şuan ki hazin durumunu ortaya koydu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Ben darbe girişimini eniştemden öğrendim' demesi bence şuan istihbarat servislerinin başında olan kişilerin istifa etmeleri için yeterli olması gerekirdi.

*********************************

Darbe girişimi sırasında alkışlanacak, takdir edilecek şeylerde yaşandı. Örneğin; AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner'in İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan’ın Atatürk Havalimanı kulesine çıkarak isyancı askerleri emniyet görevlilerince indirmesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağını sağ salim yere inmesini sağlamaları takdire şayandı. Recep Tayyip Erdoğan'ın inişten sonra AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci ile karşılaşması havalimanı içerisinde duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Eminim ki Sayın Cumhurbaşkanı o anda yalnız olmadığını ve bu kanlı darbe girişiminin önüne geçebileceklerini işte orada anladı.

********************************

Peki, darbe girişimin ardından şimdi de gümrüklerde ne gibi hareketlilikler oluyor şimdi de onlara bir bakalım. Darbe girişimi sonrası devletin her kademesinde, biriminde Fettullahçı oluşumlara karşı adeta bir temizlik hareketi başladı. Genelkurmay, İçişleri, Maliye derken bu temizlik hareketinden Gümrük ve Ticaret Bakanlığı da nasibini aldı. Haşa ki haşa.. O suçludur bu suçludur asla diyemeyiz bu süreçte. Bu konudaki söz ve kararı Yüce Türk Adaleti söyleyecek.

***********************************

Devam edelim. Görevlerinden alınanlar arasında genel müdür yardımcıları, daire başkanları, şube müdürleri, gümrük müdürleri, gümrük muayene memurları, gümrük muhafaza, bölge amiri ve memurları, iç denetçi VHKİ görevlileri, teşkilatın bazı avukatları, ticaret il müdürleri ve bakanlık müşavirleri de bulunuyor. Ama ne yazıktır ki, ülkenin 'Cumhur'unun kendisi ve ailesinin hayatına kast eden Fettullahçı terör örgütünün uzantıları ne yazık ki hala kocaman bakanlığın içerisinde kritik görevlerine devam edip kendilerini saklamayı sürdürebiliyorlar. Bakın yeniden uyarıyorum. Bu kişilerin 15 Temmuz öncesi bağlantılarını titizlikle inceleyin. Göreceksiniz ki ve diyeceksiniz ki Aykut Onur Kalaycı haklıymış. Benden söylemesi...

*******************************

Ben bakanlık ve bağlı birimlerindeki bu hain yapılanmayı birçokları gibi 15 Temmuz'dan sonra söylemedim. Ben başta yazılarımda ve Ulusal Kanal'da yaptığım ve izlenme rekorları kıran programlarda bu oluşumu deşifre ettim. Tarafıma karalama ve hakaret girişimleri yapılmasına karşın yılmadım, korkmadım bu cuntacılardan. Yıllarca mücadelemi sürdürdüm. Allah sağlık ve sıhhat verdiği sürece de sürdürmeye devam edeceğim. Bakın yine diyorum. 'Bu eli kanlı cuntacıların en büyük finans ayağı bazı gümrük müşavirlik firmaları var! Bunlar 'Himmet' adı altında işini şerefi ve namusuyla yapan firmalardan para alıyorlar. Özellikle İstanbul'da bunu bilmeyen yok. Bu zorbalığı sağır sultan bile duydu. Tüyoyu da vereyim sizlere. Bu finans kaynağını kurutmak mı istiyorsunuz?

O zaman şöyle bir Şirinevler’e ve Bahçelievler’e uzanın yeter!!!

************************************

YAZAR NOTLARI

1-) Ambarlı Gümrüğü ile ilgili bir takım iddialar…

a) Ambarlıya gece gözetim memurunun görevlendirilmediği;

b) Geçici depolama yerlerine gelen konteynırlara tartı yapılmadan işlem yapıldığı;

2-) Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nde gümrük müdürlüğü yapan İdris Sayımlar’ın gümrük başmüfettişi Şükrü Keleş’in hazırladığı raporda teklifi üzerine şube müdürü yapıldığı; müfettişin raporun bir bölümünde de müdürün psikolojisinin bozulduğu belirtiliyor.

Soruyorum Sayın Müfettiş; siz doktor musunuz? Böyle bir tespitiniz varsa pekâlâ doktora sevkini isteyebilirdiniz. Şimdilik bu kadar…

Dip Not: Ülkemizin gündeminin çok yoğun olması nedeniyle bir takım yolsuzluk haberlerini ve özel dosyaları henüz gündeme taşıyamıyorum. Zaman içerisinde yine bu sütunlarda siz değerli okurlarıma aktaracağım. Duyurulur!

AYRICA SİTEMİZE YAZDIĞIM YAZILARDAN DOLAYI FETÖCÜLER TARAFINDAN CİDDİ SALDIRILAR YAPILMAKTADIR. OKURLARIMIZIN BİLGİSİNE SUNULUR…

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.