1. HABERLER

  2. TV - SİNEMA

  3. Nejat İşler Bomba Gibi Geliyor!
Nejat İşler Bomba Gibi Geliyor!

Nejat İşler Bomba Gibi Geliyor!

Geçtiğimiz günlerde taburcu olan ve ilk iş yakın arkadaşlarıyla buluşan Nejat İşler'in ekranlara geri dönmeye hazırlandığı konuşuluyor..

A+A-

NEJAT İŞLER, 90 gündür tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nden taburcu olmuş ve ilk iş eski sevgilisi Berrak Tüzünataç ile görüşmüştü.

İşler 17 Ocak'ta Bodrum'da hastaneye kaldırılmış ve oradan İstanbul'a sevk edilmişti. 3 Aydır tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nden taburcu olacağını İşler Twitter'dan şu sözlerle duyurmuştu: "Geride kalan zor dönemde iyi dileklerinizle ve dualarınızla beni yalnız bırakmadınız. Hayatımın en zorlu sınavının en zor bölümünü atlattığımı, artık hastaneden çıktığımı sizinle paylaşmak istedim. Başta ailem, dostlarım, sevdiklerim, Amerikan Hastanesi, hastanenin tüm personeli ve doktorlarım olmak üzere hepinize tekrar çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız"

Taburcu olur olmaz ilk olarak İşler eski sevgilisi Berrak Tüzünataç ve yakın arkadaşlarıyla Cihangir'de bir kafede buluşmuştu. Bu buluşmanın asıl sebebi ortaya çıktı. Nejat İşler'in menajeri ve birçok arkadaşıyla bir araya gelmesinin sebebi sonradan öğrenildi. Yapımcıların kendi projelerinde yer alması için sıraya girdiği Nejat İşler ekranlara dönmeye hazırlanıyor ve buluşmanın nedeninin proje toplantısı olduğu öğrenildi. Nejat İşler'in önümüzdeki sezon yeni projelerle dönmesi bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.