1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Nevşehir Yeni Lale Sanayi Sitesi'ndeki Yangın
Nevşehir Yeni Lale Sanayi Sitesindeki Yangın

Nevşehir Yeni Lale Sanayi Sitesi'ndeki Yangın

Nevşehir Yeni Lale Sanayi Sitesi'ndeki bir atölyede mazot deposu kaynak yapılırken patlayan kamyonun verdiği hasarın tutarı 114 bin lirayı buldu.

A+A-

Nevşehir Yeni Lale Sanayi Sitesi'ndeki bir atölyede mazot deposu kaynak yapılırken patlayan kamyonun verdiği hasarın tutarı 114 bin lirayı buldu. Patlama sonrasında kamyonda büyük oranda maddi hasar meydana gelirken üzerinde bulunan makarnalarda yanmıştı. Ayrıca çevrede bulunan dükkanların camları kırılmış, 2 otomobil yanarak kullanılmaz hale gelmişti.

    Kaynak atölyesinde meydana gelen olay sonrası gelişmeleri değerlendirmek üzere basın mensuplarıyla toplantıda bir araya gelen Nevşehir Madeni İşler Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı, kamyonun mazot dolu deposunun kaynak yapılırken patlaması sonucunda oluşan toplam hasarın 114 bin lirayı bulduğunu söyledi.

    Bu tür kazaların bir daha yaşanmaması temennisinde bulunan Pınarbaşı, kaza sonrası Vali, Belediye Başkanı, milletvekillerinin geçmiş olsun dileklerini ileterek maddi ve manevi yanlarında olan herkese teşekkür ettiklerini söyledi.

    Mağdur olan esnaf arkadaşları Mustafa Eskici’nin oda olarak yanında olduklarını anlatan Pınarbaşı, yaptıkları girişimler sonucunda Vali’den 7 bin lira, Belediye Başkanından 25 bin lira, Lale Sanayi Kooperatifi Yönetim Kurulu adına Suat Altıntaş’tan 3 bin lira, ismini vermemizi istemeyen 4 esnaftan da bir miktar yardımda bulunulduğunu açıkladı.

    Pınarbaşı, Belediye Başkanı Hasan Ünver’in sanayi esnafının her zaman yanında olduğunu ifade etti. Kaza sonrası oluşan 114 bin liralık toplam maliyetin kamyonun parası hariç geri kalan kısımlarını ödediklerini belirten Pınarbaşı, “Yanan 2 otomobilin parasını ödedik, yanan kabloları belediyemiz karşıladı. Camları bir esnafımız taktırdı. Kamyonda yüklü olan 29 bin lira değerindeki makarnayı Ankara’ya fabrikaya giderek 23 bin liraya düşürdük ve ödedik. Sadece kamyonun parası kaldı. Onu da sigortaya ödeyeceğiz.” diye konuştu. CİHAN

Nevşehir Yeni Lale Sanayi Sitesi'ndeki yangın

Nevşehir Yeni Lale Sanayi Sitesi'ndeki yangın

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.