1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Nilüfer’e Hasta Yakını Oteli Yapılacak
Nilüfer’e Hasta Yakını Oteli Yapılacak

Nilüfer’e Hasta Yakını Oteli Yapılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in talebi üzerine Nilüfer’e Hasta Yakını Oteli yapacak.

A+A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in talebi üzerine Nilüfer’e Hasta Yakını Oteli yapacak.

    AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Zübeyde Hanım Doğumevi Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mürüvvet Dayıoğlu’nu ziyareti sırasında yapılması planlanan Hasta Yakını Oteli ile ilgili gelişmeleri paylaştı. Hüseyin Şahin, daha önce hastaneyi ziyareti sırasında hasta yakınlarının kendisinden hasta yakını oteli yapılmasını talep ettiğini hatırlattı. Talebi Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ile paylaştığını belirten Şahin, “Sayın Başkan talebi çok beğenerek ilgili birimlere talimat verdi. Ben de süreci yakından takip ediyorum.” dedi.

    Hasta Yakınları Oteli’nin yapım ve işletmesinin Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülmesinin planlandığını anlatan Şahin, Büyükşehir Belediyesi’nin bu iş için uygun bir yer aramaya başladığını söyledi. Şahin, Hasta Yakınları Oteli için Zübeyde Hanım Doğumevi Hastanesi, Çekirge Devlet Hastanesi ve Dört Çelik Çocuk Hastanesi’nin orta noktasında bir yer bulmaya çalışıldığını belirterek, “AK Parti hükümetleri döneminde sağlığa çok önemli yatırımlar yapıldı. Bizden önceki dönemde insanlar hastanelerde rehin kalıyordu. Ambulans bulunamıyordu. Hastanelerde cihaz personel ve yatak yoktu. Hastanelerimizin fiziki koşullarını da sürekli iyileştiriyoruz. Hekim ve personel açıklarını hızla kapatıyoruz.” diye konuştu.

    Zübeyde Hanım Doğumevi Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mürüvvet Dayıoğlu ise Hasta Yakınları Oteli’nin yapılacak olmasından mutluluk duyduğunu dile getirdi. CİHAN

Nilüfer’e Hasta Yakını Oteli yapılacak

Nilüfer’e Hasta Yakını Oteli yapılacak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.