1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Nisiad'da Oğuzhan Özkan Güven Tazeledi
Nisiadda Oğuzhan Özkan Güven Tazeledi

Nisiad'da Oğuzhan Özkan Güven Tazeledi

Nilüfer Eğitim Kurumları Mezunları Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (NİSİAD) birinci olağan genel kurulunda mevcut başkan Oğuzhan Özkan güven tazeledi.

A+A-

Nilüfer Eğitim Kurumları Mezunları Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (NİSİAD) birinci olağan genel kurulunda mevcut başkan Oğuzhan Özkan güven tazeledi.

NİSİAD’ın dernek yerleşkesinde gerçekleştirilen Genel Kurul’da Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Özkan ve ekibi başkanlığa yeniden seçildi.

Bursa’nın köklü kuruluşlarından Nilüfer Eğitim Kurumları çatısı altında eğitim almış işadamlarının bir araya gelerek kurduğu Nilüfer Eğitim Kurumları Mezunları Sanayici ve İşadamları Derneği (NİSİAD), birinci olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. NİSİAD üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen genel kurulda yeniden başkan seçilen Oğuzhan Özkan, “Bursa’nın 30 yılına damga vuran Nilüfer Eğitim Kurumları’nın önemli bir birikiminin sonucu olarak ortaya çıkan NİSİAD Bursa iş dünyası kuruluşları arasındaki farkını kısa sürede ortaya koymuştur. Derneğimiz Şubat Ayı’nda 17 kişiyle çıktığı yolculukta bugün 100’e yakın üyeyle kentimizde kısa sürede fark yaratan bir kuruluş haline gelmiştir” dedi.

NİSİAD’ı güçlü ve farklı kılan en önemli özelliğinin bir eğitim kurumunun mezunları tarafından Türkiye’de kurulan ilk iş dünyası kuruluşu olduğunu ifade eden Başkan Oğuzhan Özkan, “Yapılan genel kurul sonrasında bize güvenerek bir görev verdiniz. Bizler NİSİAD Yönetim Kurulu olarak bundan sonra sizlerle sık sık bir araya gelme niyetinde ve gayretinde olacağız. Sizlerin güvenine layık olmak için var gücümüzle çalışıp, kentimiz, ülkemiz ve dünyanın daha yaşanılır bir yer olması için çalışacağız” diyerek alkışlar arasında konuşmasını sonlandırdı.

Oğuzhan Özkan başkanlığındaki yönetim kurulu şöyle: Ahmet Arıkan, Mustafa Evci, Abdullah Duman, Hakan Alagöz, İsmail Yavuz Demir, Cem Kaleli, Arda Aybey, Murat Arslan, Ömer Şahin Karakaş ve Yasin Şener.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.