1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Nizamiye Koleji’nde Mezuniyet Coşkusu
Nizamiye Koleji’nde Mezuniyet Coşkusu

Nizamiye Koleji’nde Mezuniyet Coşkusu

Ağrı’da faaliyet gösteren Özel Nizamiye İlköğretim Okulu bu sene mezun olan öğrencileri için mezuniyet töreni düzenledi. Okulun konferans salonunda dü...

A+A-

Ağrı’da faaliyet gösteren Özel Nizamiye İlköğretim Okulu bu sene mezun olan öğrencileri için mezuniyet töreni düzenledi.

Okulun konferans salonunda düzenlenen programa öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Törende konuşan okul müdürü Ahmet Çelikkaya, 2007 yılında eğitim-öğretime başladıklarını belirterek, kısa zamanda okul olarak büyük başarılar elde ettiklerini söyledi. Mezun olan öğrencileri tebrik eden Ahmet Çelikkaya, onları bugüne hazırlayan velilere ve fedakar öğretmenlere teşekkür etti. Ahmet Çelikkaya, "Bu yavrularımız 8 yıllık eğitimini tamamlamış bulunuyor. Bugün ailelerinden emanet aldığımız evlatlarımızı büyük bir gururla sizlere takdim edeceğiz. Aslında her mezuniyet yeni bir dönemin başlangıcı. Öğrencilerimizi bilimin ışığında geleceğe hazırlamaya çalışarak ülkemize, milletimize yararlı bir fert yetiştirdiğimize yürekten inanıyorum. Tabi bu uzun ve zor geçen bir süreç. Ama fedakar öğretmenlerimiz ve değerli velilerimizin gayretleri ile bu süreci başarı bir şekilde noktalamış bulunuyoruz bugün." dedi.

Konuşmalardan sonra ünlü stand-upçı Atalay Demirci, 'Çuvaldız' adlı tek kişilik gösterisini sundu. Atalay Demirci, bugüne kadar 14 ülkede sahne aldığını ve 3 bin gösteri yaptığını belirtti. Türkiye’deki 81 ilin 78’inde gösteri yaptığını söyleyen Demirci, Türkiye’de gitmediği 3 il olduğunu kaydetti. Demirci, gitmediği 3 ilden birinin de Ağrı olduğunu ifade ederek, bu yüzden Ağrı’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Stand-up gösterisinden sonra mezun olan öğrenciler sahneye çıkarak diplomalarını aldı. Tören, mezuniyet pastasının kesilmesi ile son buldu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.