1. HABERLER

  2. MEDYA HABER

  3. O tweet Nihat Doğan'ı Survivor’dan etti
O tweet Nihat Doğanı Survivor’dan etti

O tweet Nihat Doğan'ı Survivor’dan etti

Acun Ilıcalı, Özgecan Aslan’ın katledilmesinin ardından attığı tweetle eleştiri yağmuruna tutulan Nihat Doğan’ı Survivor kadrosundan çıkardı.

A+A-

Nihat Doğan, Özgecan Aslan'ın öldürülmesinin ardından "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklindeki tweet atmıştı. Bu tweetinin ardından Doğan, eleştiri oklarının hedefi oldu ve tepki çeken paylaşımını sildi.

Acun Ilıcalı ise Doğan hakkındaki kararını değiştirerek, ünlü şarkıcıyı Survivor'a götürmeme kararı aldı. Survivor kadrosundan çıkartılan Nihat Doğan yine sessiz kalmadı. Twitter'dan gelen eleştirilere ve kendisi hakkında verilen karara yanıt verdi. Doğan, "Sevgili arkadaşlar; 2 gündür sosyal medyada mesnetsizce iftiralara uğruyorum.Bu acı olayla hiç alakası olmayan Twittim sanki onu katleden şerefsizleri savunuyor gibi gösterilirken Survivor'ı düşünecek kadar aciz değilim. Şunu herkes bilin ki Survivor'la var olmadım Survivor'la bitmem. Acun Ilıcalı abime ve projesine zarar gelmemesi adına kendisinden affımı istedim.Şahsıma yapılan yargısız infazla ilgili mücadeleme sonuna kadar da devam edeceğim. Saygılarımla" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.