1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Oğlunu Örgütten Kurtarmak İsteyen Babaya Tayad'lılardan Baskı
Oğlunu Örgütten Kurtarmak İsteyen Babaya Tayadlılardan Baskı

Oğlunu Örgütten Kurtarmak İsteyen Babaya Tayad'lılardan Baskı

İzmir'de, oğlunu terör örgütü DHKP/C’den kurtarmak için verdiği mücadele ile gündeme gelen baba İsmail Ercan, basın açıklaması için İstanbul'a geldi.

A+A-

İzmir'de, oğlunu terör örgütü DHKP/C’den kurtarmak için verdiği mücadele ile gündeme gelen baba İsmail Ercan, basın açıklaması için İstanbul'a geldi. TAYAD üyesi bir grup, Galatasaray Lisesi önünde açıklama yapmak isteyen Ercan'a tepki gösterip hakaret etti.

Terör örgütü DHKP/C üyeliğinden cezaevinde bulunan Berk Ercan için babası İsmail Ercan mücadele etmeye devam ediyor. Çocuğunu örgütten uzaklaştırmak isteyen baba, basın açıklaması yapmak için Galatasaray Lisesi önüne geldi. Burada, ‘Halk düşmanı taşeron çete! Çek elini evladımın üzerinden’ yazılı pankart asan İsmail Ercan, basın açıklaması yapmak için hazırlıklara başladı. Bu sırada TAYAD’lı grup da Ercan’ın üzerine yürüyerek eylemini bitirmesi konusunda baskı yaptı. TAYAD’lılar bir taraftan baskısını sürdürürken diğer taraftan da hakaretler savurdu.

Baskı ve hakaretlere rağmen açıklamasına devam eden İsmail Ercan şunları söyledi: “Benim 10 yaşındaki oğlumu kandırarak örgüte götürdüler. Şunu iyi anladım ki sevgili anne babalar benim ricam şu; evlatlarımızı bu canilerin ellerinden kurtaralım. Onlardan korkmayın. Ciğeri yanmış umutları sönmüş yüzlerce anne baba var. Hep beraber el ele verelim terör batağından kurtaralım.”
CİHAN

Oğlunu örgütten kurtarmak isteyen babaya TAYAD'lılardan baskı

Oğlunu örgütten kurtarmak isteyen babaya TAYAD'lılardan baskı

Oğlunu örgütten kurtarmak isteyen babaya TAYAD'lılardan baskı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.