1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Öğrenci Konserinin Gelirleri Şehit Ailelerine Verilecek
Öğrenci Konserinin Gelirleri Şehit Ailelerine Verilecek

Öğrenci Konserinin Gelirleri Şehit Ailelerine Verilecek

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin yürüttüğü Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, Fen Bilgisi Öğretmenliği 3.

A+A-

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin yürüttüğü Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, Fen Bilgisi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri, 'Şehitlerimize Vefa' isimli projelerini hayata geçirdi.

Proje kapsamında, şehit aileleri ile buluşma konseri düzenlendi. Konserden elde edilen gelir ile şehit ailelerine bir giyim mağazasına ait hediye çeki dağıtıldı. Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksek Okulu’nda gerçekleştirilen konseri, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Polis Okulu Müdürü Mustafa Soysal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Alli, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rifat Çolak, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İsmail Türkoğlu, Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Fakülte Koordinatörü Doç. Dr. Erdal Canpolat, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Gökçeer, şehit aileleri, öğrenciler ve çok sayıda davetli izledi.

Elazığ Müftülüğü Tasavvuf Musikisi Topluluğu’nun sahne aldığı konser programında, kahramanlık türküleri ve tasavvufi eserler seslendirildi. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua ile program sonlandırıldı. Doç. Dr. Erdal Canpolat, programa katılımın fazla olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Şehit aileleri yararına düzenlediğimiz bu projede bizlere destek veren rektörümüz Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

CİHAN

Öğrenci konserinin gelirleri şehit ailelerine verilecek

Öğrenci konserinin gelirleri şehit ailelerine verilecek

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.