1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Öğrenciler Hayallerindeki Kepez’i Resmetti
Öğrenciler Hayallerindeki Kepez’i Resmetti

Öğrenciler Hayallerindeki Kepez’i Resmetti

Antalya’nın Kepez ilçesinde ilkokul ve ortaokullarda eğitim gören 300 öğrenci, Kepez Belediye Tiyatrosu’nun (KBT) organize ettiği ‘Kepez’in Gönüllü Bekçileri Sosyal Sorumluluk Projesi’ kapsamında Kent Ormanı’nda düzenlenen etkinlikte, hayallerindeki şehr.

A+A-

Antalya’nın Kepez ilçesinde ilkokul ve ortaokullarda eğitim gören 300 öğrenci, Kepez Belediye Tiyatrosu’nun (KBT) organize ettiği ‘Kepez’in Gönüllü Bekçileri Sosyal Sorumluluk Projesi’ kapsamında Kent Ormanı’nda düzenlenen etkinlikte, hayallerindeki şehri, ‘sevgi, barış ve kardeşlik’ temalarıyla resme yansıttı.

Kepez Kent Ormanı’nda düzenlenen etkinlik çerçevesinde 300 öğrenci, hep birlikte 18 metrelik tuval üzerine çizdikleri resim ile hayallerindeki Kepez’i canlandırdı. Etkinlik süresince öğrenciler, çeşitli yarışmalar ve aktivitelerle de gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, düzenledikleri bu proje ile 'Nesiller nasıl bir dünya istiyor?' sorusuna cevap aradıklarını, bunu öğrenmek için de onların hayal dünyasına indiklerini belirtti.

Başkan Tütüncü, öğrencilerin 18 metrelik tuvale yaptıkları resmin, onların hayallerini ve umutlarını gün yüzüne çıkardığını ifade ederek, Kepez Belediyesi olarak geleceğin teminatı çocuklara ve gençlere büyük önem verdiklerini söyledi.
CİHAN

Öğrenciler hayallerindeki Kepez’i resmetti

Öğrenciler hayallerindeki Kepez’i resmetti

Öğrenciler hayallerindeki Kepez’i resmetti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.