1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Okmeydanı’ndaki Olaylar 3 Saat Sürdü
Okmeydanı’ndaki Olaylar 3 Saat Sürdü

Okmeydanı’ndaki Olaylar 3 Saat Sürdü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Okçular Tekkesi'nde katılacağı açılış öncesi güvenlik önlemi alan polisi protesto etmek isteyen grup olay çıkardı.

A+A-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Okçular Tekkesi'nde katılacağı açılış öncesi güvenlik önlemi alan polisi protesto etmek isteyen grup olay çıkardı. Yaklaşık 3 saat polisle çatışan, etrafa ses ve molotof bombası ile saldıran grup, polisin biber gazlı ve plastik mermili müdahalesiyle dağıldı.

Mahmut Şefket Paşa Mahallesi’nde toplanan yüzleri maskeli yaklaşık 100 kişi önce yolu kapadı. Pazar tahtaları ile barikat kuran grup, çevreden topladıkları çöpleri ateşe verdi. Sokak başlarında duran göstericiler güvenlik önlemi alan polise taş, şişe ve molotof bombaları ile saldırdı. Grubun attığı bir ses bombası polis ve basın mensuplarının yanında patladı.

Olay sırasında çok sayıda iş yeri de zarar gördü. Çevik kuvvet polisleri de gruba plastik mermi ve biber gazı ile karşılık verdi. Zırhlı araçlarla ara sokaklarda göstericileri kovalayan polis zaman zaman zor anlar yaşadı. Yoldan geçmekte olan çok sayıda vatandaş biber gazından etkilendi.

Yaklaşık 3 saat süren kovalamacanın ardından gerginlik sona erdi.
CİHAN

Okmeydanı’ndaki olaylar 3 saat sürdü

Okmeydanı’ndaki olaylar 3 saat sürdü

Okmeydanı’ndaki olaylar 3 saat sürdü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.