1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Oktay Kaynarca: Uzlaşmak İstiyorum
Oktay Kaynarca: Uzlaşmak İstiyorum

Oktay Kaynarca: Uzlaşmak İstiyorum

‘Bebek’teki evinden yapımcı Ali Gündoğdu’ya ait olduğu öğrenilen Mercedes marka otomobiliyle çıkan Oktay Kaynarca, fotoğraf çekmeye çalışan Milliyet muhabiri Seçkin Şenvardar’ın ayağını ezdi.

A+A-

Şenvardar iki gün iş göremez raporu aldı!

Oktay Kaynarca, Milliyet gazetesine gönderdiği polise verdiği ifadede şöyle dedi:

"Kasten yapmadım"

“06.04.2016 günü saat 17.00 sıralarında Bebek otel önünden Sarıyer istikametine doğru yoğun trafikte seyir halindeydim. Aracın önüne Seçkin Şenvardar ve Cenker Tezel atladı. Refleks olarak frene bastım. Daha sonra iki şahsın aracın içerisine doğru fotoğraf çekmeye çalıştığını gördüm. Seçkin Şenvardar isimli şahsı daha önceden tanırım. Daha önce defalarca röportaj yapmışlığımız vardır. Dolayısıyla kendisine karşı kasten bir şey yapmam mümkün değildir.”

Frene bastıktan sonra dönüp baktığında herhangi bir sorun olduğunu fark etmediğini söyleyen Kaynarca “Herhangi bir şey olduğunu bilseydim orada durup yardımcı olurdum. Diğer gazeteci arkadaşların aramasıyla öğrendim.” dedi. Kaynarca, Şenvardar’a ulaşamadığını, telefona çıkan arkadaşına yardımcı olmak istediğini söylediğini ifade etti.

Kaynarca ifadesinin devamında şöyle dedi: “Maddi manevi elimizden gelen her konuda yardımcı olacağımızı söyledim. Benim Şenvardar’a karşı şahsi bir husumetim yoktur. Kendisini tanırım ve severim. Ayrıca tehdit ettiğim ile ilgili söylenen her şey asılsızdır. Üzerime atılan hiçbir suçlamayı kabul etmiyorum. Uzlaşmak istiyorum.” (MİLLİYET)

oktay-kaynarca-uzlasmak-istiyorum-6846399.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.