1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Okul Koridoruna Galeri Ve Kütüphane Açtılar
Okul Koridoruna Galeri Ve Kütüphane Açtılar

Okul Koridoruna Galeri Ve Kütüphane Açtılar

Eyüp Haydar Akçelik Kız Meslek Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ile el ele verdi; okul koridorlarına galeri ve kütüphane açtı.

A+A-

Eyüp Haydar Akçelik Kız Meslek Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ile el ele verdi; okul koridorlarına galeri ve kütüphane açtı. Okul yönetiminin de teşvik ettiği proje dahilinde 1. kat koridoru, kulüp panoları, üniversite tercihleri ve rehberlik ile ilgili faaliyetlerin tanıtıldığı bir birim haline getirildi. 2. kat koridoru sanat galerisi, 3. kat koridoru ise kütüphane yapıldı.

Projenin açılışına Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür katıldı.

Açılışta konuşan İsmail Kavuncu, 14-15 saat aktif eğitim verilen okullarda bu tür etkinliklerin yapılmasını olumlu bulurken, “Umarım diğer okullarımıza da örnek olur. Biz de sürekli gençlerimiz ve çocuklarımızla ilgili projeler üretiyoruz. Onlar bizim geleceğimiz, ne kadar okurlarsa ne kadar çok donanım sahibi olurlarsa geleceğimiz o derece garanti altına alınmış olur. Ben başta müdire hanım ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm lise öğrencilerimizi kutluyorum.” dedi.

Kavuncu, açılışın ardından lise öğrencileriyle voleybol da oynadı.

Haydar Akçelik Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin 2. Kat koridorunda oluşturulan sanat galerisinde, öğrencilerin ürünlerini ortaya koyan eserler sergileniyor. 3. katta bulunan kütüphane, ise öğrencilerin boş vakitlerini değerlendirebileceği bir şekilde dizayn edildi.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.