1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Okullar Tatil Oldu, Sünnet Düğünleri Başladı
Okullar Tatil Oldu, Sünnet Düğünleri Başladı

Okullar Tatil Oldu, Sünnet Düğünleri Başladı

Yozgat'ta okulların yaz tatiline girmesiyle mahallelerde ve salonlarda da sünnet düğünleri başladı.

A+A-

Yozgat'ta okulların yaz tatiline girmesiyle mahallelerde ve salonlarda da sünnet düğünleri başladı.Derya ve Süleyman Erciyes çifti de ilköğretim 3. sınıfa geçen oğulları A. Samet Erciyes’i sünnet ettirmek için okulların tatile girmesini beklediklerini ifade etti.

Süleyman Erciyes, haftalar öncesinden sünnet düğünü hazırlıklarına başladıklarını belirterek, "Sünnet düğünü için okulların tatil olmasını bekledik. Okulların tatile girmesinin ardından da sünnet düğününü yaptık. Oğlum ilköğretim 3.sınıfa geçti. Erkekliğe ilk adımını attı. İlimizde okulların tatil olmasıyla bir hayli sünnet düğünü var. Allah çocuklarımızın düğünlerini de görmeyi nasip etsin." dedi.

Anne Derya Erciyes de aynı ifadeleri kullanarak, "En mutlu günlerimizden birini oğlumuzun sünnet düğününde yaşadık. Bu tür günler birlik beraberlik ve kaynaşmaya da vesile oluyor. Okulların tatil olması nedeniyle uzaklarda bulunan akrabalarımızın da düğünümüze gelmeleri daha kolay oldu. Şu an ilimizde tanıdıklarımızdan da sünnet davetiyesi aldık. Bütün herkes çocuklarını sünnet ettirmek için bu tatil sonrası ilk haftayı seçmiş." diye konuştu.


CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.